Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

Nie ma jej jak widać :( ale może poafirmujmy same skoro nikogo wiecej nie ma :)

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 7. Ania o powrót mojej miłości 8. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 9 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 10.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 11. Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę 12. Agnieszka -Proszę o to aby mój mąż wyzdrowiał.

tak fajnie zapowiadajacy sie temat i co? Piszcie :) ja poafirmowalam dla siebie i efekt lepszy jak bez afirmacji, co widac po mojej stopce, wiec dziala :)

anoa czy na liscie twoim zyczeniem jest prosba o powrot milosci? Jesli tak to swiadczy o sile milosci :)

Tak moim zyczeniem jest powrót miłości :) skoro już jestem to poafirmuję :) I dobrej nocy życzę :)

Na powrót miłości, są skuteczne afirmacje. Ale tylko kobiety się tego domagają. Faceci patrzą do przodu i szukają inną partnerkę.

Gość zxzxzxzxzx
:o

szkoda, że wszyscy maja ten temat gdzieś ale mi eksperyment :o pozdrawiam

Gość Parapsycholog
Nie opuszczaj rąk, no niestety tak jest. Ja też zajmuję się radiestezją i parapsychologią ale nie ma sensu rozmawiać z ludźmi na ten temat. 95% wierzy w materię, a rzadko kto docenia siłę podświadomości.

Gość Parapsycholog
Podaj swój e-mail, może podyskutujemy.