Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

Gość Natalia_1984
ja tez czhce abys mi przeslala to zaklęcie na powrót

jeszcze poafirmuje za was drogie panie ;)

afirmujmy codziennie, fajnie by było wiedzieć, co się komu udało :) juz odpisałam czarownico :)

Gość 1990WW
A podajcie mi jakieś przykładowe afirmacje dot. zajścia w ciążę, to już Wam głowy zawracać nie będę, tylko przed snem sobie pomyślę :P

Carrie, uwierz mi dziala, poza tym afirmacja powinna byc swobodna, bez sztywnych schematow, ktore okreslaja jej kierunek ;) Afirmujesz tak jak chcesz to twoj rodzaj modlitwy. Kosciol katolicki ja narzuca, przez co modlitwa nie jest tak skuteczna. Najwazniejsza jest wiara i szczerosc intencji ;) Pozdrawiam

Gość Natalia_1984
maxmara@o2.pl proszę cię czarownico o zaklęcie

1990WW, zajdziesz w ciązę w tym roku, pozdrawiam i nie pytaj skąd wiem ;)

Afirmuje sie w czasie dokonanym, terazniejszym, a nie prosi. Poczytaj troche o tym w profesjonalnej literaturze chociazby, a nie w goglach. Jezeli np jakas tam Joanna chce, dostac awans, to afirmuje sobie mowiac "dostałam awans, bo pracowałam sumiennie i na niego zasługiwałam", a nie "prosze o awans", bo prosic to sobie mozna. 🖐️

Gość 1990WW
Nawet taka pozytywna myśl od drugiej osoby daje siłę :)

Tak samo jest np z ludzmi chorymi na raka, co jest udowodnione naukowo. Rzadko kto wychodzi z tej choroby, kiedy prosi Boga o ozdrowienie, natomiast w wiekszosci wychodza ludzie, ktorzy nie zmieniaja trybu zycia, powtarzaja sobie ze sa zdrowi itp. 🖐️

Carrie po pierwsze Twoj mozg zle reaguje na afirmacje w czasie przeszlym i terazniejszym poniewaz powastaje dysonans, niezgodnosc, stad tez tak malo afirmacji działa i dlatego tez napisałam w pierwszym poscie, ze neguje jej wieksza czesc, tworzona przez jezusowych, ezoterycznych biznesmenów. Ale prosze nie siej ziarna niezgody w tym temacie, bo zasiewasz coś bardzo zlego w niektorych umysłach a mianowicie niepewnosc.

Gość emiliaiaiaia
I ja jestem po wszystkim. Oby I tym razem sie udalo. Pozdrawiam I milej nocki zycze.

Gość 1990WW
Tylko dziewczyny, starajmy się często ten wątek odwiedzać :P

Carrie ja leczę ludzi, nie tylko z raka, nie bedę się chwalić o dokonaniach i pisac o tym, ze wszyscy ktorzy do mie przyszli wyzdrowieli. Naprawde wiem jak to działa, dlaczego modlitwa dzieci jest czesciej wysluchiwana, bo jest szcera i nikt nie mwi mu jak ma sie modlic. Carrie denerwuje mnie Twoja osoba, naprawdę, zycze ci wszytskiego najlepszego, ale idz stad

Carrie zegnamy

Gość 1990WW
CarrieBradshaw-Preston daj spokój :)

Gość ostatni moheranin
dzieci wierzą w to co mówią i dlatego modlitwy są wysłuchiwane

Gość 1990WW
Mam taką propozycję, nie zwracajmy uwagi na nawracających i trolli, bez sensu wdawać się w te dyskusje. Wierzymy w to co chcemy i to nam przyniesie radość :)