Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

proponuje też nie wdawać się w dyskuje z osobami podwazającymi sile podswiadomosci i afirmacji, jest to bezcelowe, po prostu zyczmy im szczescia i olewajmy ;)

Gość 1990WW
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta 11. Michalina 12. Klaudia

Gość cospodobnego
To ja Wam życzę opamiętania i zaufania Bogu...obyście zrozumiały to w porę

Gość Żaneta zdeklarowana
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia

no dziewczynki, zbierzmy sie szybciutko. Do osoby, ktora napisala o intencji jej wiadomej musisz ja bardziej sprecyzowac, bo uwierz mi nie bedzie to miało najmniejszego sensu, uwierz mi, wiem co piszę ;)

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

Gość emiliaiaiaia
Nie moge skopiowac listy, bo pisze z telefonu, wiec jesli ktoras moze mnie wkleic to bylabym wdzieczna Emilia (emiliaiaiaia) chce zajsc w ciaze do konca maja 2012r.

Gość Natalia_1984
jak o intencji jej wiadomej.

czarownica - i jak to ma wyglądać? tzn jaka ma być ta umówiona pora afirmacji zbiorowej w jednej intencji?

Gość 1990WW
Wkręciara podaj swoje imie :p

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 14.Emilia - chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012.

(emiliaiaiaia) chce zajsc w ciaze do konca maja 2012r. 1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia (emiliaiaiaia) chce zajsc w ciaze do konca maja 2012r. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania o powrót mojej miłości :) 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia (emiliaiaiaia) chce zajsc w ciaze do konca maja 2012r. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę :) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 14.Emilia - chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012.

UWAGA: PISZĘ CO ROBIMY DALEJ. Wypowiadamy zdanie: Ja Anna X proszę, aby (wybieramy po kolei osoby z listy wymieniając jej nick) a następnie wypowiadamy intencje NP Ja Anna X proszę aby Annie, czarującej czarownicy 26 każdy dzień przynosił wiele szczęścia i obfitości . Intencje powtarzamy 3x przy każdym nicku ;)

Gość 1990WW
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia (emiliaiaiaia) chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

i każda po kolei czytamy? i jej intencję, to weźcie wklejcie wszytskjie in tencje bo mnie sukcesywnie ktoś pomija :o

Gość 1990WW
Kurde, cały czas trzeba poprawiać tę listę :):) 1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia (emiliaiaiaia) chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.Małgorzata (wkreciara)- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia (emiliaiaiaia) chce zajsc w ciaze do konca maja 2012r. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. Sorry zrobiłam przez nieuwagę , mały błąd.

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 12. Klaudia 13.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 14.Emilia - chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012.

Gość 1990WW
Anoa88 to skopiuj, dopisz się i wyślij tu, bo ciężko jest nadążyć :/

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania o porót mojej miłości :) 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina 12. Klaudia 13.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. teraz jest ok! Emilia jest pod 6

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 5.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 6.Emilia - chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. Poproszę, żebyście wszytskie wpisały jakiś nick, z którym sie utożsamiacie Zostało nas tyle ;)

Gość ostatni moheranin
wystarczy sama wiara prawo przyciągania to jest plagiat z nauk Jezusa Jezus im odpowiedział: Zaprawdę, powiadam wam: jeśli będziecie mieć wiarę, a nie zwątpicie, to nie tytko z ligowym drzewem to uczynicie, ale nawet jeśli powiecie tej górze: „Podnieś się i rzuć się w morze, stanie się. I otrzymacie wszystko, o co na modlitwie z wiarą prosić będziecie (Mt 21,20-22). Podczas swej ziemskiej działalności Jezus uczynił wiele cudów, których warunkiem spełnienia była wiara. Gdy dwaj niewidomi z Jerycha prosili o uzdrowienie, Jezus zapytał ich: „Wierzycie, że mogę to uczynić? Oni odpowiedzieli Mu: Tak, Panie. Wtedy dotknął ich oczu, mówiąc: Według wiary waszej niech wam się stanie. I otworzyły się ich oczy... (Mt 9,28-30). Wiara była do tego stopnia ważna, iż Jezus wręcz stwierdzał, że to ona sama uzdrawia. Do kobiety cierpiącej na krwotok Jezus rzekł: „Córko, twoja wiara cię ocaliła (Mk 5,34). Do niewidomego z Jerycha, który błagał: „Synu Dawida, ulituj się nade mną , (Łk 18,38), Jezus rzekł: „Przejrzyj, twoja wiara cię uzdrowiła (Łk 18,42) Co więcej, można wręcz powiedzieć, że brak wiary poniekąd „blokował realizację cudu. W swoim mieście rodzimym, w Nazarecie, Jezus jak piszą Ewangeliści „nie mógł zdziałać żadnego cudu (Mk 6,5), „z powodu ich niedowiarstwa (Mt 13,58). W Ewangelii św. Marka czytamy słowa: „I nie mógł tam zdziałać żadnego cudu, jedynie na kilku chorych położył ręce i uzdrowił ich. Dziwił się też ich niedowiarstwu (Mk 6,5-6). Jakże często czujemy się niedowiarkami, czy też ludźmi małej wiary. Bóg wszechmogący jest wstanie i temu zaradzić, gdy będziemy Go prosić o wzrost wiary. Święty Łukasz pisze, że „Apostołowie prosili Pana: Przymnóż nam wiary (17,5). Pouczająca jest w tym zakresie historia uzdrowienia epileptyka. Ojciec chorego prosił Jezusa w słowach: Jeśli możesz co, zlituj się nad nami i pomóż nam! Jezus mu odrzekł: Jeśli możesz? Wszystko możliwe jest dla tego, kto wierzy

Gość 1990WW
Dokładnie, Emilia jest już pod 6, poprawiłam, ale znowu przekopiowałyście. Ale ok, piszcie dalej, spróbuje to pozniej poprawić, bo teraz nienadążam

o 22.45 afirmacja ;) Mam nadzieje, choc chcialabym miec pewnosc, ze wszytskim to odpowiada

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
a ja was proszę,kopiujcie bez przepraszam koło mojego imienia bo wyjdzie na to że będe miała poczucie winy i sie biczowała i przepraszała ;)