Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaki jest prawdziwy facet

Prawdziwy mezczyzna nigdy nie zwiaze sie z kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość oto jaki jest prawdziwy facet

Taka prawda. Zaden facet nie zwiaze sie z panna czy rozwodka a nawet wdowa samotnie wychowujaca dziecko, powiem wiecej, prawdziwy mezczyzna to taki gdy jego corka za panna zajdzie w ciaze to wystawi jej walizki za drzwi.

Gość knskjndkjndjkej
Za malo wciagnoles,musiz dojebac ,bo Ci sie filmy wkrecaja stary...

Gość Moja teściowa i mój tato
O, to mój kuzyn nie jest prawdziwym facetem..hmm..musze mu to obwieścić :D. Co za kretyn :D ale w sumie to prawdziwy facet i w portasach też pewnie taki macho jak w gębie ..co? ;D

prawdziwy mezczyzna przygotuje corke do zycie i w wieku zachodzenia w ciaze nie wystawi jej walizek przed drzwi bo w tym wieku corka juz z takim prawdziwym mezczyzna-tatusiem NIE MIESZKA:P Klops

Gość montero montero
a ja znam mężczyzne który ma 30letnią córke a ta corka 10letniego syna i ona do tej pory nie chce by córka sie wyprowadzała i mieszkała z obcym mężczyzną bo go to boli.

oto jaki jest prawdziwy facet Taka prawda. Zaden facet nie zwiaze sie z panna czy rozwodka a nawet wdowa samotnie wychowujaca dziecko, powiem wiecej, prawdziwy mezczyzna to taki gdy jego corka za panna zajdzie w ciaze to wystawi jej walizki za drzwi. NO TO O CZYMŚ CIĘ POINFORMUJĘ,ŻADEN PRAWDZIWY FACET NIE ROBI DZIECI A POTEM ...NO WIADOMO SĄ ROZWÓDKI ITD. JA ZNAM MNÓSTWO SUPER PAR I NIE ZAWSZE DZIECKO MAJĄ WSPÓLNE A DOGADUJĄ SIĘ LEPIEJ NIŻ JE JEDNO MAŁŻEŃSTWO prawdziwy facet to ten co zrobi i wychowa a nie porzuci :P

a tak na marginesie,moja mama jest rozwódką i od 19 lat żyje z kimś innym,kocham go bardziej niż mojego biologicznego ojca, po prostu super facet z którym można tzw.konie kraść :D