Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham blond Anioły

Uważam, że niebieskookie blondynki to skarb i powinien być chroniony

Polecane posty

Gość kwasek antygen
co blondyneczki robicie ??

Gość siemastary
ja tworze idealny zwiazek z długowłosą i niebieskooką blond laseczką. nie oddam żadnej małpie

Gość siemastary
niebieskie oczy i blond włosy to raczej uroda skandynawska i bałtycka :P

O, jak miło :D Chociaż zawsze chciałam mieć brązowe oczy, a nie niebieskie, bo blondynki z brązowymi oczami to bardzo rzadkie zestawienie.

Gość siemastary
Ivalia ty nie pytaj jaka tylko w necie sobie poczytaj. a pozatym do szkoły nie chodziłeś/łaś na geografie i biologie ? wygląd zewnętrzny jest uwarunkowany od położenia geograficznego. im nalej na pł tym jaśniejsza karnacja i włosy. analogicznie im dalej na pd tym ciemniejsza karnacja i włosy :P

Gość vbh,vm,
o kurwa strzele se w łeb bo mam zielone oczy łoboze, nie niebieskie..

Gość blondi174
ja jak weje na czatruletke do turasom i włochą szczęki opadają

Gość blondi174
jak wejde na czatruletke to wszystkim turkom i włochom szczęka opada i tylko pytanie : are you really ??? :))

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam blond włosy i niebieskie oczy i mam typowo słowianska urodę ,ale zawsze chciałam byc brunetką .. ale nie bedę nia na siłe bo w ciemnych włosach mi jest gorzej jak w blond

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
choć rzeczywiscie faceci głownie z poludnia uwielbiają blondynki.. ale mnie osobiście zawsze najbardziej podobały się młode kobiety z ameryki południowej

Gość ło matko!
'niebieskie oczy i blond włosy to raczej uroda skandynawska i bałtycka ' a Polska nad jakim morzem leży, baranie?

Gość ech la la bbb
do tego świńskie brwi i opalają sięna prosiaka :) czad

Gość załaczniki do 100MB
kwasek antygen co blondyneczki robicie ?? Jak to co ? Utleniamy się :)

Gość Tomasz od Fajnej Blondi
/ja tworze idealny zwiazek z długowłosą i niebieskooką blond laseczką. nie oddam żadnej małpie/ Mam tak samo, powybijam małpy jak zbliżą się do mojej Pani. Jak z Nią chodzę latem po mieście i widzę jakieś kolonie ciapatych i małp które na nią spoglądają to mam ochotę ich wyjebac na tamten świat :D

Gość siemastary
ło matko! a np język polski to język słowiański czy bałtycki ? kraje bałtyckie: litwa, łotwa, estonia a teraz liż mnie po stopach za korepetycje

Gość do Tomasz od Fajnej Blondi
a ile jej płacisz za godzinę ?

Gość ło matko!
siemastary, ale mi nie chodzi o ligę językową tylko o URODĘ bałtycką, a Polska należy przeciez do krajów z dostępem do morza bałtyckiego, co za głąb... 🖐️

Gość ech ...
AveDave oj juz chyba nie chca sie nimi wycierac, przechodzony towar, dzis nie sztuka kupic perhydrol, blondynki sa mdłe i pospolite, wstanie taka z rana bez makijazu , zanim sie nie zrobi to porazka, poza tym sa nie od dzis synonimem głupoty - patrz Doda , nic dziwnego ze smieja sie z Polek, do tego białe kozaki i tipsy, chałpniczy balejaż - upadłe Anioły ;) ;) ;) ;) ;) Nie ma to jak zielonookie kocice z pieknymi brązowymi włosami zreszta kiedyś był artykuł, że zielony kolor oczu chciałoby miec najwięcej osób

/a ile jej płacisz za godzinę ?/ Już jakiś zazdrosny koniojebca albo gruby pasztet się przyczepił :D Ja sobie znalazłem swój blond ideał o błękitnych dużych oczach i nie muszę chodzić na dziwki jak niektórzy stąd :D

Gość siemastary
ło matko! weź już się nie kompromituj bardziej

Gość blondasy(Y)
czytanie ze zrozumieniem u ło matko! sie kłania:D:D

Gość zielone oczy są najbrzydsze
"Nie ma to jak zielonookie kocice z pieknymi brązowymi włosami zreszta kiedyś był artykuł, że zielony kolor oczu chciałoby miec najwięcej osób" - Tak jak wyżej, zielone oczy akurat są najbrzydsze i nie znam żadnej osoby której się one podobają, zielone to najczęściej jakies srakowate kolory, raczej w naturze się nie zdarza żeby ktoś miał piękną zieleń, nawet jak się patrzy po topikach na forum w których trzeba podac swój ideał to ludzie w kolorze oczu wymieniają błękitne albo piwne/czarne.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
siemastary ło matko! a np język polski to język słowiański czy bałtycki ? kraje bałtyckie: litwa, łotwa, estonia a teraz liż mnie po stopach za korepetycje akurat estoński to raczej ugrofiński więc sam się udaj na korepetycje. :P.

Gość do Tomasz od Fajnej Blondi
no powiedz nie badz taki, ciekawe jakie teraz sa stawki ? Nie ma fajnych blondi wiec nie swiruj. blondynki to pusciutkie glupiutkie istotki ktore za Władka Jagiełłe sprzedadzą własna matkę :)

Gość oj dziecko dziecko dziecko
Tak jak wyżej, zielone oczy akurat są najbrzydsze i nie znam żadnej osoby której się one podobają, zielone to najczęściej jakies srakowate kolory, raczej w naturze się nie zdarza żeby ktoś miał piękną zieleń, nawet jak się patrzy po topikach na forum w których trzeba podac swój ideał to ludzie w kolorze oczu wymieniają błękitne albo piwne/czarne. komuś żal dupę ścisnął :) niebieskich i pwinych jest na pęczki, zielone sa sexy a kafeteria nie jest wyznacznikiem dziecino, poza tym niebieskie są beznadziejne bo można tego spotkac jak liści w parku daj se sianka bo sie nie znasz

/no powiedz nie badz taki, ciekawe jakie teraz sa stawki ? Nie ma fajnych blondi wiec nie swiruj. blondynki to pusciutkie glupiutkie istotki ktore za Władka Jagiełłe sprzedadzą własna matkę / Ha! Ha! Ha! Pierdol się zawistny paszkwilu :D Jesteś widocznie zbyt ograniczony i zakompleksiony, pewnie zazdrościsz takim fajnym laskom jak Moja Kobieta i w sumie ci się nie dziwię :D Możesz sobie ją tylko pooglądać z daleka :D:)

Gość siemastary
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wymądrzaj się