Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczącawłaśnie

Spotyka sie ze mną a jednocześnie...

Polecane posty

Gość ryczącawłaśnie

Poznałam faceta przez net, jakieś trzy tygodnie temu, widzieliśmy się pięć razy, doszło do pocałunku (on mnie pocałował). Widziałam, że cały czas loguje się na portalu, ale łudziłam się że z nudów. Zapytałam go, czy jeszcze korzysta z portalu, powiedział mi że ma tam konto ale już nieopłacone i nikogo tam nie szuka. Tymczasem dzisiaj zobaczyłam, że wrzucił nowe zdjęcie, zaraz po tym jak gadaliśmy. Ja nie mam tam już konta, sprawdziłam przez google. Jutro ma napisać, w piątek mamy się spotkać. Co mi radzicie? Powinnam go olać prawda? Bo przecież gdyby traktował mnie poważnie (poważnie jak na okres naszej znajomości) to po co wrzucałby zdjęcia? Odpisać mu coś, czy po prostu olać?

Gość a co to za portal
za który trzeba płacić, ale profile są widoczne dla wszystkich, którzy korzystają z wyszukiwarki?????

Gość ryczącawłaśnie
To chyba nie jest odpowiedź na moje pytanie. Wystarczy odrobinę sprytu i odkryłam jak sprawdzać tych, z którymi się spotkałam. Może ktoś coś doradzi?

Gość ryczącawłaśnie
????

Gość Fauxnews
proste poprostu szuka innego modelu moze lepszego a ty jestes w rezerwie on tylko tak mówi bo jakby mu zalezało na tobie i bylabys ta z która wiaze nadzieje to by usunał konto proste jak drut

Gość ryczącawłaśnie
A jak się odezwie to powiedzieć/napisać mu to, czy po prostu zamilknąć? Co bardziej podziała na takiego typa?

Gość Fauxnews
szanuj siebie dziewczyno to on ma zabiegac o ciebie a nie ty ja na twoim miejscu typka bym olał dałbym sobie spokój

Gość jtpgadm
załóż lewe konto.wrzuc jakąś fajną fotę i sprawdź co ci napisze

Gość alicjazczarow
Kochana, 5 spotkan w ciagy 3 tygodniu, a on wrzuca swoje nowe zdjecia na portal? Niedobrze to wyglada. Wiem, ze moze Ci byc trudno, ale dla wlasnego dobra, skoncz z tym. Mysle, ze tutaj nie warto sie nadmiernie tlumaczyc. Kawa na lawe- masz ochote szukac dalej? Ok. Droga wolna, powodzenia. I tyle co mozesz mu powiedziec.