Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomaNiewiedzaca

mieszkanie komunalne bądź socjalne...

Polecane posty

witam chcialabym sie dowiedziec, czy mam jakies szanse dostac mieszkanie socjalne.wiec tak.mam meza i dziecko.maz zarabia 700zl ja nie pracuje.mieszkamy u tesciow ale oprocz nic jest tez szwagier i szwagierka z corka.mieszkamy w domku ,ktory ma 3 pokoje wiec kazdy ma po 1 niezbyt duzym pokoju.w sumie mieszka nas 8 osob.czy mamy z mezem i synkiem szanse na takie mieszkanie?wie ktos jakie sa kryteria odnosnie owego mieszkania?

Gość z kim ja piszę ?
pewnie że masz szanse ale musisz złozyć wniosek i chodzić do burmistrza przynajmniej raz na miesiac i mówic ciagle jedno i to samo, ze masz ciezka sytuacje, ze ciasnota ze bla bla bla a on ci bedzie mówił: czy panie wie ile ludzie jest w podbnej sytauacji, ze przed pania kolejka wielka itd a ty swoje znów i tak w koło i ci dadza ale musisz byc uparta jak osioł. wiem ze człowiek tak nie lubi sie ponizac ale czasami trzeba 🖐️

Gość whdshjd
ile macie lat?

dzieki a nie wiesz jakie sa wymagania? jakie dokumenty?

a czy wiek jest najwazniejszy?nie o tym jest temat

ponawiam

Gość Znam się na Tym
Zarobki faktycznie małe, ale to nie jedyne kryterium Jest też metraż. W zależności od gminy od5 do 8 m2 na osobę. Ile ma to wasze mieszkanie? Możesz sie nie załapać, mimo że 8 osób, ale 3 pokoje... I wszyscy muszą być zameldowani.