Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZEKOLADOWY PIERNICZEK2345

mam 18 lat i jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość CZEKOLADOWY PIERNICZEK2345

Biorę tabletki antykoncepcyjne, ale po miesiączce spóźniłam się jeden dzień z tabletką. Okresu brak więc zrobiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywnie. Powiedziałam o tym mojemu chłopakowi ( 23 lata), uśmiechnął się i powiedział, że się cieszy. Byłam w ciężkim szoku. Wziął mnie na kolacje kolejnego dnia i mi się oświadczył. Powiedziałam TAK :). Od września do 3 klasy liceum pójdę zaocznie i na studia również zaocznie. Rodzice zareagowali średnio dobrze ale ogólnie to przyjęli bo znają chłopaka :). Zawsze w szkole mialam same 5 i swiadectwo z paskiem :) Obiecalam sobie ze dalej tak bedzie. Strasznie jestem szczesliwa i ciesze sie z moj chlopak zachowal sie w ten sposob :), jego rodzice są zachwyceni :). DZIEWCZYNY WSZYSTKO DA SIĘ POGODZIĆ. ps. mam nadzieje ze bedzie to chlopczyk :)

Gość powodzenia mimo wszystko
taaa..

Gość anne marie ....
no w reszcie czytam o jakiejś normalnej reakcji faceta na ciążę, :) to dobrze ze już sobie poukladalas wszystko i masz plan powodzenia :)

ale jesteście pojebani - to moja mama też jest kurwą bo na maturze z brzuchem była, 2 lata pozniej znowu, 6 lat pozniej znowu i tak powstala trójka dzieci a są z ojcem teraz malżenstwem z 26 letnim stażem :) kobieta w ciąży w wieku 18 lat to chyba nie jest nic nienormalnego prawda??? i psychicznie i fizycznie jest gotowa na dziecko, duzo gorzej to wyglada jezeli chodzi o facetow w tym wieku. a taka prawda że lepiej jak kobieta zajdzie w pierwszą ciążę blizej 20stki niz 30stki, jest młodą mamą, można wszystko pogodzić. zachowujecie sie jakby conajmniej 13latka zaszła tu w ciążę a nie dojrzała kobieta.

Gość ewrfewr
sorry ale dla mnie 18 lat to gówniany wiek i w ogole

Gość wrttghnbmbmnbmk
historia mojej bylej kolezanki no to co powiecie na 11 latke ktora zaczeal sei kurwic 13 lat jak zostala matka teraz julcia ma 7 lat magda 20 nie zdziwie sie jak magda w wieku 30 lat babcia zostanie w koncu julka bedzie miala 17 :) to jest dopiero kurwistwo :) a autorce serdecznie gratuluje :):)

Gość wertwwe
Gratulacje. :)

Gość szkoda tylko
że jak ci zostanie rozklapiocha po porodzie, mega rozstępy i obwisłe cycki to cię chłopak zmieni na lepszy model, cóż trzeba było książki czytac a nie się kurwić

Gość lola_1706
szkoda tylko ograniczone myślenie a autorce gratuluję:)

Do wszystkich którzy osądzili, skazali i spalili na stosie autorkę wpisu. Nawet nie macie pojęcia ilu z nas jest zrodzonych z ciąży "przed-ślubnej". Tzn. wasze Mamusie stały przed ołtarzem nosząc was w brzuchu. Dla przypomnienia - "„Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone."

mam 18 lat i jestem w ciąży... ... czyli krotka historia o tym jak pozdrawiam Jacek stal sie kaznodzieja

Gość no jak nie wiemy
Moi rodzice brali ślub w czerwcu a ja sie urodziłam w lipcu następnego roku, byłam pierwszysm dzieckiem. A ciąża trwa 9 miesięcy jak ktos nie wie :P

@Czizas Nie jestem kaznodzieją. Najzwyczajniej nie lubię moralizować innych. Każdy ma sam sowe sumienie.

Gość 18 to psychicznie GOTOWA?
przecież ona nie wie, czy kocha tego swojego faceta..... pewnie dopiero do niej dotrze co nieco.

No cóż jest e ciąży stało się. Dobrze że ma wsparcie rodziców i chłopaka. I mimo dziecka ma plany na dalsze życie.

Gość dobrze, teraz się cieszysz
a za kilka lat będziesz ryczeć, bywa

Są 18 latki, o mentalności 14 latki, 16 latki, 20 latki i 25 latki. Dziewczyna zafundowała sobie dużo wyzwań i dużą zmianę w życiu. Może podła, może nie. Skąd możemy to wiedzieć teraz. Po wpisie widzę że ma PLAN. Nie piszę "A jakoś to będzie, nie martwię się o nic." Dobry plan dobrze wróży.

Gość paannnaamłoddaaa
Ja mam 20 lat i tez jestem w ciązy.. 8tydz:) i niedługo slub.. zareczyny juz bylły:) Mój facet tez tak zareagował:) teraz szaleje bo ciagle całuje i przytula mój brzuch... jestesmy tacy szczesliwi :) Gratuluje Autorko:)

Też mi sie podoba ze nie lamentuje co to będzie itp... Chociaż reakcja chłopaka i rodziców wiele jej pomogła. Inaczej by mówiła gdyby ją zwyzywali a chłopak zostawił np. Jestes szczesciara w sumie, inne mają gorzej. Docen to i ciesz się dzieckiem i życiem :)

Tu nie chodzi o ciężę a o wiek. Jak można się tak wcześnie zacząć szmacić? Normalni ludzie w tym czasie myślą o szkole, wykształceniu, pracy i przyszłości a nie o dawaniu tyłka. To jest zarezerwowane dla ludzi dorosłych, ludzi którzy mają ustawione życie i są gotowi założyć rodziny a nie dla małolatów, co chodzą jeszcze do szkoły czy na studia. Gdybym był ojcem tej dziewczyny, to by mi było najwyraźniej wstyd i miał bym wyrzuty sumienia że wychowałem córkę na dupodajkę i nie ma ona większych wartości, jedynie szanuję ją za to, że nie zrobiła aborcji, to jest wielki plus, szkoda że jedyny.... Ten jacek, to łazi po wszytskich tematach i robi wszystko, żeby jakaś mu dała dupy. Człowieku, musisz tak każdej się podlizywać? Nie możesz iść zwyczajnie na dziwki? Tego twojego waleziniarstwa to już się czytać nie da... Myślisz że jakaś małolata da ci dupy, bo jej będziesz słodził?

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
piewrszy raz popieram noxę :D autorko jesteś durna i za durnotę będziesz płacić.

Starzy zachwyceni, bo nie będzie miała czasu na imprezy czy przygody, dłuższe wyjazdy, Będzie karmiła cycem i zmieniała osrane pieluchy, wysłuchiwała ryku bachora. Rzeczywiście, piękne :D O porodzie nie wspominając. Ja generalnie współczuję 🖐️

Gość niedobrze oj nie
współczuję ....tragedia, ale się wkopałaś :(

Gość niedobrze oj nie
w tym wieku już się szmacisz? taragedia dziewczyno, wstyd na całą okolicę, szkołę i rodzinę!

Gość kakakatatajaa
Ludzi, jacy wy jestescie durni.. dziewczyna sie cieszy ze bedzie miała dziecko.. szmacą sie gówniary w wieku 16 lub 15 lat... Ona jest dorosła i wiedziała co robi.. przestancie gadac głupoty.. zazdroscicie jej tego ze jest szczesliwa.. pieprzeni egoisci..

[zgłoś do usunięcia] zwiad Tu nie chodzi o ciężę a o wiek. Jak można się tak wcześnie zacząć szmacić? Normalni ludzie w tym czasie myślą o szkole, wykształceniu, pracy i przyszłości a nie o dawaniu tyłka. To jest zarezerwowane dla ludzi dorosłych, ludzi którzy mają ustawione życie i są gotowi założyć rodziny a nie dla małolatów, co chodzą jeszcze do szkoły czy na studia Halo ? A ile ty prosze masz lat i miales gdy zaczales wspolzycie? Moze wytlumaczmy najpierw wyraz szmacenie bo wydaje mi sie ze mamy co do tego slowa rozne podejscie. Dla mnie szmacenie sie to kurwienie po pijaku lub i nie co tydzien na imprezach w kiblu z innym lub przyslowiowe ''zmienianie partnerow sexualnych jak rekawiczki''. Wspolzycie z osoba ktora sie kocha i jest sie z nia w trwalym dluzszym zwiazku nie jest szmaceniem sie.

AUTORKO w sumie z ciazy w wieku 18 lat nie jest sie dumnym ale stalo sie. Zycze ci by wasz zwiazek przetrwal nadchodzace trudnosci zwiazane z ciaza. Pamietaj ze szkola jest bardzo wazna i jesli sie chce to mozna wszytko pogodzic. Powodzenia.

Całe szczęście, że dziecko płaczem przypomina o swojej obecności (w przeciwieństwie do tabletki...)