Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i nie wiem

komunia chlopiec problem Kraków

Polecane posty

Gość szukam i nie wiem

Mam pytanie, Musze kupic buty do komunii dla chlopca w najblizszych dniach w Krakowie. NIe mam czasu chodzic i szukac musze pojechac i zalatwic. I nie mam pojecia gdzie szukac tych butow. Czy w normalnych sklepach z butami czy mam szukac jakis specjalnych sklepow a jesli tak to wiecie moze gdzie one sa? HELP!

Gość junn
a to do komunii są specjalne buty?? to mnie zdziwiłaś.

Gość stonoga dwunoga
ja nie mieszkam w Krakowie ale też muszę kupić takie buty. W jakimś normalnym sklepie z butami chyba. Nie żadne Bartek czy inne firmowe, bo u nich nie ma.

Buty do komunii kupisz w każdym sklepie, widziałam tez w smyku (ale tylko czarne)

Gość szukam i nie wiem
A ja musze biale bo wszyscy chlopcy beda miec biale ubranka gora i dol :( Czyli ze moge sie spodziewac ze w okresie komunii w sklepach z butami beda teraz buty komunijne w sprzedazy?

Gość ajajaj79m
Kupiłam dla syna białe w Smyku 2 lata temu. Bez problemu. Syn też musiał mieć białe.

Gość wredna menda
O matko, biedni ci chłopcy .... :o Ale pomijając to, na pewno znajdziesz i białe buty dla chłopca w jakimś obuwniczym. Sezon już się zaczął, nawet u mnie w spożywczym komunijne czekoladki są wystawione. A co dopiero buty.

Gość szukam i nie wiem
ajajaj79m kupilas w normalnym obuwniczym?

Widziałam niedawno białe w zwykłym obuwniczym. Nawet się zdziwiłam, bo jak szukałam w zeszłym roku, to pojawiły się dość późno. Ale i tak kupiłam używane na allego, bo stwierdziłam, ze szkoda wydawać tyle pieniędzy na buty, które będą ubrane kilka razy.

Gość szukam i nie wiem
ok, dzieki za podpowiedz

Gość ajajaj79m
w Smyku w Gal, Krakowskiej kupisz na sto procent.

Gość Afinka
Mam problem ;/ komunia w tym roku, a ja nie wiem kiedy najlepiej rozpocząć rozglądanie się za strojem dla synka. Wypatrzyłam już buty i strój na przebranie po ceremonii kościelnej w sklepie blumore.pl tylko nie wiem czy to nie za wcześniej na zakupy. Doradźcie proszę!!!

Gość paulibka23
Zdecydowanie 3 Kucharzy to naprawde świetna restauracja i spokojnie polecam, bo miejsce na takie imprezy jest idealne.

Gość gość
mieszkam koło Krakowa i u nas Komunii w tym roku nie ma , w całej diecezji myslałam że w Kraku też nie będzie

Gość gość
teraz jest mało "normalnych" sklepów, musisz iść do jakiegoś centrum handlowego

Gość gość
Dobrze ze własnie piszecie o takich restauracjach to ja juz za rok tez nie bede miala problemu z tym która z nich wybrać dla siebie.

Gość ekkkolska
Byc moze juz własnei teraz jest dobrze rezerwowac czas na takie przyjęcie. Moim zdaniem na pewno tak bo potem w takich lepszych restauracjach juz nie bedzie miejsca.

Gość gość
Ja tylko jestem ciekawa jak wczesnie trzeba rezerwowac miejsce w takiej restauracji ? Z jakim wyprzedzeniem. W sumie jelsi ma byc za rok to chyba nie ma na co czekac.

Gość gość
W 3 kucharzach zrobili teraz spory remont wiec moze własnie tez odświeżone miejsce jeszcze bardziej będzie nas zachcac.

Gość gość
Hej ! :) Jeśli szukasz miejsca na komunię, to polecam www.ChrzcinyiKomunie.pl ! Można zadzwonić i powiedzieć swoje wymagania wraz z budżetem a już oni zajmą się całą resztą :)

Gość gość
Warto na pewno u nich zrobic takie przyjęcie bo fajne miejsce, pyszne jedzenie i napewo bedziecie ogólnie zadowoleni.

Gość gość
Kraków ma bardzo dobre jedzenie. Na pewno jesli chodzi o organizacje imprez polecam 3 Kucharzy. To fajna, bardzo przyjazna restauracyjka. Spokojnie mozna polecic.

Gość gość
Jeśli mialbym polecić to na pewno restauracje 3 Kucharzy w Krakowie własnei jeśli zalezy Wam na zorganizowanie imprezy w takich klimatach. Będziecie zadowoleni.

Gość gość
Co do 3kucharzy to tez musze powiedziec ze tutaj jedzenie, atmosfera sa naprawde na jak najwyższym poziomie. Naprawde nie ma sie co zastanawiać nad takim przyjęciem, tylko dzwonic i rezerowowac.

Gość gość
Teraz jest dobrze rezerwowac czas na takie przyjęcie. Moim zdaniem na pewno tak bo potem w takich lepszych restauracjach juz nie bedzie miejsca.

Gość gość
I tu się zgadzm. My tez byliśmy na przyjeciu w 3 kucharzach i jedzenie, atmosfera i ogólnie miejsce jest naprawde bardzo fajne.

Gość gość
A ja organizowałam chrzciny w 3 kucharzach i w ogóle nie polecam. Jedzenie niedobre, male porcje, drętwa obsługa. Nie warto.

Gość gość
Masz 100% racji. Sama własnie kilka razy mialam tez przyjemnosc być tam na imprezie i naprawde była bardzo udana.