Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki prezent??.!

Prezent dla 4-letniego chłopca

Polecane posty

Gość Jaki prezent??.!

Macie jakies fajne pomysły? Na poczatek bez przedziału cenowego bo nad tym musze sie jeszcze zastanowic. Czekam na ciekawe propozycje bo ja zupełnie nie wiem z czego ucieszyłby sie teraz 4latek. Z gory dziekuje

a to jest jakas bliska rodzina? ja mojemu synkowi a ma 4 latka teraz zamówiłam samochod na akumulator zeby sam nim jezdzil...fajna sprawa koszt kolo 500 zl:)

To zależy co już ma a czego nie ma. Może byc to któryś z kolekcji samochodzików z bajki auta, mój uwielbia są różne modele, lubi też klocki lego są różne zestawy, może zestaw plastelina rozne kolory w kubeczkach i foremki do tego- super zabawa, ksiązki odpowiednie do wieku-kubus puchatek/auta. Może pilka na dwór albo rowerek. Trudno mi tu zgadywać, bo nie wiem jakiego rzędu ma to być prezent i na jaką okazję.

Gość opiopi
Mój maluch jak miał 4 lata to zaczął się bawic dinozaurami i miał gumowe figurki dino, do tej pory je lubi a ma prawie 6 lat. Poza tym zestawy ciastoliny też bardzo go cieszyły. Za autkami nigdy nie szalał :)

jezeli to chlopiec to faktycznie wszystko z bajki auta jest teraz na czaasie moj ma nawet na czapce auto z tej bajki i meczy mnie tez juz o hot weels czy jakos tak:)

Gość kolorowoooo
moj ma obsesje na punkcie rajdka malej wyscigówki, strazaka sama i rybki mini mini

Gość czytam bo lubię
klocki lego, mój synek 3 letni uwielbia! Np jak lubi straz pożarną to właśnie takie elementy. Albo strój strażaka- frajda murowana;)