Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwa............

Jestem nieszczęśliwa. Każdy facet chce ode mnie tylko seksu :(

Polecane posty

lubie go ,nie mowie ze nie ale... poznaje głownie chłopaków w internecie , fajnie sie gada, on w koncu pyta kogo szukam..odpowiadam prawde ,że na początek chce kogos poznac, wyjsc do kina, na spacer ,na rower a docelowo tego jedynego. Co odpowiadają ? Koleżanki , przyjaciolki ,znajomej Niektorzy mowia ze szukają milosci ,ale to ściema dla tych naiwnych , potem i tak wychodzi szydło z worka. Nie licząc miłosnych desperatów, ktory mw zyciu realnym nic nie wychodzi, oni faktycznie szukają tej jedynej ale predzej umarlabym na nerwice niz takim była. W realu? Jest w sumie podobnie, w klubacz ruchacze-zaliczacze albo faceci przychodzą ze znajomymi ,nie mają ochoty sie poznawac, ktos normalny wejdzie tam i wiecej nie przyjdzie... Nie wiem gdzie mozna kogos poznac. U mnie na uczelni jest raczej wiekszosc dziewczyn , nie potrafie zagadywac do obcych Byłam w trzech związkach, 3 razy zostałam zdradzona... Jestem załamana, wybieram chyba celibat :(

Gość aaaaaaarwena
tylko seksu? a to malo? :D

Gość ZielonaMańka
nieszczesliwa mam to samo9, z tym ze ja bylam w 1 powaznym zwiazku i facet mnie takz alatwil ze ejstem wrakiem psychicznym :( mimo wszystko szukam, ale tak jak mowisz czy w necie czy realu sami desperaci, a jak juz myslisz ze trafilas na normalnego to okazuje sie ze interesuje ich tylko seks... coz ile masz lat?

Gość sarna kraka
to się ciesz :D

Gość co za ludzieeeee
Daj foto pochwy :)

bo w dzisiejszych czasach wiekszosc facetow to pizdy a nie mezczyzni z jajami boja sie zaangazowania, odpowiedzialnosci wybieraja wygodne zycie, w ktorym nie daja od siebie nic przygodny seks im wystarcza, pozniej zostaja sami i maja czas na kumpli, PS, moga miec balagan, nikt im nie truje glowy ani nie czepia sie, ze ogladaja sie za innymi kobietami zwiazek to wysilek, to wiernosc, obowiazki, koniecznosc zabiegania i dbania o kogos innego na to juz dzisiejszych facetow nie stac... jasne, ze generalizuje, ale qrde... w 65% przypadków tak jest może to nie tylko wina mężczyzn, ludziom się w ogóle mniej chce, mniej poważnie podchodzą do związków... wolą "kupić nowe" niż "naprawić stare"

Jasne ,gdyby mnie pociagaly kobiety to bym tutaj nie siedziala :O Mam 23 lata. Nie potrafie juz nikomu zaufac :O

Gość ZielonaMańka
ja mam 26 mnie jeszcze gorzej znalezc kogos w kim mialabym oparcie... ja wiem ze nie zaufam nikomu, autorko skad ejstes?

Warszawa , miasto rozpusty :(

Gość misio^^
wszystkie takie mundre jestescie, a faceta nie umiecie sobie znaleźć? haha :D

Gość ewdtretr
naprawde warszawa to takie miasto rozpusty i przygodnego seksu ?

Gość irbiss
warszawa to spedalona wiocha i powinna zmienic nazwę na frajerszawa

Gość fuckkkkkkkkkkkk
Wa-wa to zbieranina ludzi z całej Polski i nie tylko, dziewczyny tutaj to snobki ,nie masz kasy ? To sie jeb , musisz szpanowac ile wlezie. Szare myszki z biednych miasteczek ,studentki są zahukane ,boją sie wszystkiego, dzikie jak z buszu albo wrecz przeciwnie szmacą sie z kim popadnie :O Raz trafilem na nawiedzoną katoliczke ,ja pie...rdole ,od tamtej pory unikam wierzacych mają nierowno pod sufitem. W innych duzych miastach jest podobnie 🖐️

Gość aewftryu689
witaj w klubie ode mnie tez chca tylko sexu i taks ie nauczylam rpzez nich byc zimna suka , przez to rpzepedzilam porzadnego faceta