Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbb08i

zycie jest niesprawiedliwe i nie msci sie na zlych ludziach

Polecane posty

Gość kjbb08i

przyklad mojego ojca pil bil zniszczyl calej rodzinie zycie pozbawil pieniedzy i zostawil traume teraz ma nowa rodzine, dziecko dom i nas w dupie za to moja mama ma depresje ja dda i ja ciezko zachorowalam i zyje nam sie zle sytuacja ta ma miejsce od 10 lat

Gość ....kkk....
złego diabli nie biora.. moj ex narzeczony zrobil mi wielka krzywde,on teraz zyje szczesliwie a ja zachorowalam przez niego i do konca zycia musze brac leki ehh zycie...nie ma sprawiedliwosci,nikomu nie zycze zle ale uwazam ze jakas kara niektorym sie nalezy chocby to zeby przez jeden dzien poczuli sie jak osoby ktore skrzywdzili..choc tyle..

Gość adqdqdad
to wroci dziewczyny predzej czy pozniej

Gość kjbb08i
nic nie wroci

Gość ....kkk....
ja juz w to nierze,niestety trafilam w zyciu na wielu zlych ludzi ktorzy mnie krzywdzili,niestety mam za dobre serce i latwo daje sie oszukac :( a potem ja na tym cierpie,trace zdrowie a ci ludzie smieja sie w twarz,nie wierze juz w sprawiedliwosc

Gość poszta
ja kiedyś myślałam, że wróci. ale przeżyłam już trochę lat i też stwierdzam, że nie wraca. Takie życie.

Gość kjbb08i
no wlasnie ja tez jestm chora przewlekle i powaznie i bede cierpiec do konca zycia wydaje mi sie ze chorobe tez spowodowaly traumy z domu w czasie tych libacji itp okropnie nerwowa wtedy bylam a on ?? zyje jak pączek w masle heh macie kurewska sprawiedliwosc

Gość Tez to zauwazylam. Osoby
zarowno ktore mnie skrzywdzily, jak i po prostu znane mi, ktore zrobily swinstwo komus innemu, a ja mam wciaz okazje je obserwowac, odnosza sukcesy w zyciu. Udaje im sie wszystko. To jest niesprawiedliwe, ale staram sie z tym walczyc zamiast rozpamietywac

Gość kjbb08i
sukcesy ich biora sie glownie z braku sumienia i moralnosci ja tez widze szczescie ojca kwitnie

Gość ZielonaManka
mnie tez ex narzeczony bardzo skrzywdzil, 7 lat on poszedl do innej, byl tydzien z nia tydzien ze mna i tak 3 miesiace przez przypadek to odkrylam, on jeszcze mnie wyzwal i poszedl do niej, ona w ciazy, jakby tego bylo malo to oczernia mnie przy znajomych ze to moja wina, ze nie chcialam dzieci, a ja poprostu nie umialam zajsc w ciaze ;/ nie przeprosil, nie wyjasnil slowem dlaczego to robil, jestem wrakiem czlowieka; kazdy mowi ze sie mu to wroci, ale co z tego? jak on se wije gniazdko z jakas smarkata, a ja nie jem nie spie i zyje polprzytomna

Gość ....kkk....
no dokladnie tez to zauwazylam ze zlym ludziom zyje sie lepiej,ja staram sie pomagac innym,jestem uczciwa,potrafie wspolczuc,a zycie wciaz daje mi kopniaki co sie podniose to znowu i tak od wielu lat,niestety to duzy wplyw wlasnie zlych ludzi na ktorych trafiam,przyciagam takich jak magnez zarowno w milosci jak i w zyciu zawodowym itp

Gość ....kkk....
ZielonaMankka moj ex zrobil dziecko mojej kuzynce..wiem co czujesz

Gość ZielonaManka
dokladnie wszystko z braku wyrzutow i sumienia, ja etz jestem bardzo wrazliwa, empatyczna, zawsze pomoge jesli moge; zawsze bylam na kazde jego zawolanie, prosbe tyle lat i facet odchodzi bez slowa, smiejac sie w twarz ze mnie

Gość ....kkk....
ZielonaManka moj ex zrobil dziecko mojej kuzynce,wiem co czujesz..

Gość ZielonaManka
matko boska zartujesz :( moj jakiejs smarkatej dziewczynie ktora ju jedno dziecko ma, jeden weekend jej robil dzidziusia drugi weekend ze mna planowal przyszlosc :(

Gość ....kkk....
dzien przed tym jak sie dowiedzialam wymyslalismy imiona dla naszych przyszlych dzieci...:(

Gość ....kkk....
tak..nie dosc ze zdradzaja to nawet zabezpieczyc sie nie potrafia... choc bylo to dawno ja do dzis pamietam co czulam,jakie upokorzenie,bol tego sie nie zapomina do konca niestety wspolczuje ci bardzo naprawde wiem jak to boli..

Gość ZielonaManka
Boze, my tak samo cala przyszlosc planowalismy :( a potem przez przypadek sie dowiedzialam, ocywiscie nie od niego ;/ jak juz poznalam prawde powiedzialam mu a on TY NIE CHCIALAS WIEC O CO CI CHODZI, ODWAL SIE. a ja jak debilka po lekarzach latalam, badania rbilam; widze ze trafilas na takiego samego skurwiela :(

Gość kjbb08i
moim zdaniem akurat tutaj mialas szczescie przeciez jakbys zaszla mysliusz ze on bylby z toba?? watpie taki typ to jest mialabys dziecko nieslubne na glowie a tak mozesz zalozyc rodzine z kims lepszym

Gość ZielonaManka
Twoj Cie zdradzal i wpadli tak? a moj lecial na 2 fronty... z nia planowal przyszlosc i ze mna... jej dal nawet pierscionek zareczynowy.... a do mnie na obiadki jezdzil, milosc wyznawal....spotkalam sie nawet z ta dziewczyna ona o mnie tez nie wiedziala, opowiadala takie rzeczy ze slub planowali :( moj swiat sie zawalil. ale zostal z nia, mieszka z nia gdzies na kupie... a ja ciagle mysle

Gość smuttna548325423
jest bardzo niesprawiedliwe to życie.. np. nagle dowiaduje się, że jestem chora.. bardzo chora, na jedną z gorszych chorób.. i jak tu żyć?

Gość ....kkk....
najgorsze ze przed nim tez sporo przeszlam,wiedzial o tym,obiecywal ze nigdy mnie nie skrzywdzi,zaufalalm,dalam szanse choc balam sie.. od tamtej pory nie umiem ufac mezczyzna... ale dzieki temu dow sie prawdy o ''przyjaciolach'' gdy cierpialam wiekszosc sie ode mnie odwrocila..po wieloletnich przyjazniach..

Gość ZielonaManka
wiem oczywiscie ja sie ciesze ze obie nie jestesmy w ciazy, poprostu sam ten fakt mnie dobija

Gość milk_and_toast_and...
a kto powiedzaial, że zycie MA BYC SPRAWIEDLIWE? skad przekonanie, że za zło sie cierpi za życia? Na swiecie panuje zlo, zniszczenie i cierpienie. Wierze, że jak wszytko sie skonczy, armagedon, wtedy kazdy dostanie według czynów swoich. nic cie nie da takie wyzalanie sie i kumolowanie zlosci wobec swojego ojca. marnujesz tylko zyciowe siły, bedziesz sie zamartwiac i bedzie tylko gorzej. otrzasnij sie i patrz w przyszłosc, sprobuj zmienic mimo wszytko swoje nastawienie, nie mysl ze nic sie nie udaje dlatego, ze jestes dda, pomysl raczej ze znjadziesz siły aby sie "wewnetrznie odrodzic". nie pisze tego z perspektywy szcesliwego, beztroskiego zycia, wprost przeciwnie, mam mase problemów, chorują od lat na przewlekla chorobe a w domu patrze na osobe, która z kazdym dniem gasnie, odchodzi. umartwianiesie nic nie daje, zabija tylko energię, szukja rozwiazan jak isc na przód a nie patrzec w przeszłosc. powodzenia

Gość kjbb08i
smutna na co chorujesz?

Gość ZielonaManka
ja tez za bardzo nie mam w nikim wsparcia, kolezankiwypytuja ale widze po ich minach ze zbytnio mi nie wspolczuja... jedna nawet jemu powiedzia dobrze ze sie tak stalo skoro mowisz ze anka sie ciagla szlajala i rodiny nie chciala zakladac heh tak naopowiadal

Gość ....kkk....
ja tez przez to wszystko sie pochorowalam,nie sadzilam nawet ze czlowiek pod wplywem pernamentnego stresu moze tak wyniszczyc organizm,tyle czasu minelo a zdrowie nadal bardzo kiepskie,,ehh do dupy to zycie,nie warto byc dobrym

Gość ....kkk....
ja nawet nie chce sie rozdrabniac i rozdrapywac rany,ogolnie dobija mnie niesprawiedliwosc zycia... :(

Gość ZielonaManka
...kkk... a na co sie pochorowalas :( bardzo przykre :( moja mama tez mowi ze za wszystko zaplacimy w przyszlym zyciu :(