Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Jak włamać sie do zablokowanego komputera?

Polecane posty

Mam problem. Na komputerze jest jeden użytkownik-administrator. Usunięte zostalo inne(#moje) konto. Chciałabym jakoś bezinwazyjnie dostać sie do przeglądarki internetowej. Bardzo chciałaby być jedynaczką. 13-letnia smarkula trzęsie całym domem. I mi nie wolno ZA KARĘ korzystać, komputer nagle stał się tylko jej. Macie pomysły?

Gość 13-sto latka ?
albo chcesz się włamać do kompa męża

sprzedać siostrę na targu niewolników ... :O mam dla ciebie plan jak rozwiązać problem...kupujesz: - środek przeczyszczający dosypujesz siostrze do hernaty czy co tm ona pije. nastepnie chowaśz sie pod łóżkiem albo w szafie. i czekasz az usiądzie do kompa... po chwili pobiegnie pędem do kibelka...wtedy pochodzisz do kompa i zmieniasz ustawienia na koncie administratora...szybko znaim wroci z kibla..

Gość mnbvcxzsdfg
Ale chcesz tylko z internetu skorzystać ?

Gość 13-sto latka ?
hahahahaha ale po co pod łózkiem siedzieć :D

Gość wrednamalpaa26
pomysł z środkiem przeczyszczającym super:D

tak, tylko z internetu, nie chcę włamywać się na jej konto musi być jakiś sposób Ze środkiem przeczyszczającym ok, tylko nie chcecie wiedzieć co ona zrobi jak sie dowie, że kombinowałam. To musi być niepostrzeżenie...inaczej zamknie pokój lub co gorsza całe piętro

"Ze środkiem przeczyszczającym ok, tylko nie chcecie wiedzieć co ona zrobi jak sie dowie, że kombinowałam. To musi być niepostrzeżenie...inaczej zamknie pokój lub co gorsza całe piętro" no dlatego musisz byc schowana w szafie albo pod lozkiem anim srodek zacznie dzialac...masz tam siedziec i czekac az siorka wlaczy kompa i zaloguje sie na konto admina popijacac sobie herbatke czy coczek z wkładką... poleci do kibla ty do kompa , i tworzysz np konto goscia...z dostępem do neta. ps.kupp se swojeg kompa:D ps.2. daj uklad mieszkania rzut z góry szkic dokladny z miarką musisz to robic , zeby doklandie przeskalowac rozklad pokoi w mieszknaiu. wtedy ułoże ci plan dokladny co do sekundy kiedy gdzie co masz robić ..

Gość wefwefwefgew
wpisz w google ntpasswd

plan da się załatwić, tylko najpierw muszę przeglądarke odpalić Tamten komp ja kupowałam. Drugi mam zamiar kupic. Haha ale już grozi, że wifi odłączy, bo jej będzie zamulało, extra