Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NZuzia24

wpadka w 22 dniu cyklu..chyba małe prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Właśnie kompletnie Nic nie czulam. Niente. Chyba na 2dzień po tym jak miałam dostać okres odkryłam czerwoną plamke na wkladce więc pomyślałam: okres. Ale w końcu nie Przyszedl a ja test zrobiłam na odwal z założeniem, ze bedzie negatywny i mało co z kibla nie spadlam jak zobaczyłam 2 kreske. Najwcześniej zrób ten test 12 dni od stosunku bo przy przesunietej owulacji nawet pierwszy dzień okresu może być za wcześnie. Dodam, ze staraliśmy sie o malucha a wielokrotnie cześniej miałam objawy wskazujące na ciążę gdy w niej nie bylam. Ot, sila sugestii

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
co za głupia dziunia..a kiedy to test ciazowy robi sie na wieczór.. tepe to to jak but

Gość NZuza24
To jest Twoja opinia. Nie znasz mnie wiec możesz się mylic wystawiając takie osądy o mnie. Coż masz takie prawo. Każdy je ma. Dzięki za szczerośc:) Cenię to. Ale cenię także kulture i dobre wychowanie.

Wszystko jest możliwe:)Ja mam zawsze cykle 30 dniowe:) A w tym miesiącu szok...owulacja w 24 dc! Potwierdzona monitoringiem oczywiście.Lekarz mówił mi,że wiele kobiet zachodzi w ciążę właśnie z późnych owulacji-myślą,że już dawno są po i można pozwolić sobie na więcej szaleństwa:)A później II kreski na teście. I mówił też,że stąd bierze się duża rozbieżność między datami porodu.Wg OM a usg.

Gość NZuzia24
dostałam jakies plamienie brązowe i na papierze widać nitki, jakies błonki?? to początek okresu czy co to? okresu nie ma , krwi tez nie.

To moze być plamienie implantacyjne. Nie rób testu wcześniej niz za tydzien jeśli nie dostaniesz normalnego @

Gość NZuzia24
Naprawde moze sie to tak objawiac??? te nitki mnie interesują.. bo tak nie mialam nigdy. Naprawde implantacja.....? czli jesli to ciąza bedzie totest moze wyjsc pozytywny dopiero za 5-6 dni czyli 14dni po stosunku???...dziekuje za pobudzenie mojej nadziei....:*

Gość kaftanik niebieski
8 dni po stosunku jeszcze nie widac nic

Gość NZuzia24
Dzisiaj po przytulanku znów zauważylismy te "nitki". Nie ma krwi ale jest troszke brązowego plamienia i dużo tych nitek.....:/

Gość ja miałam cykle 34 dniowe
w ciąże zaszłam dokładnie w 22dc. potem też miałam plemienia, brązową wydzielinę, ciągle myślalam ze to okres tuż tuż ;) test wyszedł kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki. a i dodam ze dwa razy w ciaze zaszłam w pierwszym cyklu starań, jeden raz i bach ciąża :D

Gość NZuzia24
Umowilam sie do gina. i ide na 17 dzisiaj... zobaczymy coo jest. nie ukrywam ze jak mialam jakies plamienie brazowe to zdarzało mi sie ale to zupelnie przed miesiaczka. dostalam plamienie i za chwile krew sie pojawiala a tu nic. teraz nic nie ma. dziwne. ale nic nie czuje, tylko mi caly czas jest poprostu goraco i boli mnie glowa (pewnie z nerwow)

Gość bialamasajka
Jeśli nie wiesz za bardzo kiedy masz dni płodne wypróbuj sobie mikroskop owulacyjny. Taki tester na ślinę np afrodyta. Ja go używałam kiedy się starałam o dziecko i dzięki temu zawsze wiedziałam w jakiej fazie cyklu się znajduję :)

moja kolezanka zaszla dzien przed spodziewana miesiaczka.. myslala ze juz bezpiecznie :P hehe

Gość NZuzia24
okresu nie ma...tylko malutka jedna jedyna plamka po nocy brązowa..... ale test wczoraj negatywny

Gość NZuzia24
zrobilam dzisiaj test z krwi. czekam na wyniki, wieczorem na stronie mam sprawdzic, powinny niby juz byc.....oby oby

Gość wodka
Też podejrzewam ciąże i musiałoby się to stac właśnie w 22dc, a cykle mam 30 dniowe, okres spóźnia mi się 5 dni, objawy to nadęty brzuch i powiększone piersi, niestety na okres już przestaje czekać, czekam tylko do soboty, żeby wykonać test, napisz jak Ty będziesz miała wynik, jestem ciekawa, czy tylko ja jestem taką szczęściarą :P

Gość NZuzia24
nie moge sie doczekac......pragne Dziecka......pragne....nie bylo to planowane ale chce i wiem ze to jest moje marzenie....nie wiemco zrobie gdy beta wyjdzie negatywnie,,,,,

Gość chciałabym mieć dziecko ale...
Hej, podnoszę temat, bo jestem ciekawa czy autorka zaszła w ciążę? :) Mam cykl 31 dniowy. Przytulaliśmy się z mężem 22 dc. Czy mogę być w ciąży? wg kalkulatorów na Internecie dni płodne minęły w 19dc.

Gość królik-skacze
Dlaczego małe? ja miałam dni płodne kiedy zaszłam w 23 dniu cyklu i nie wiedzę tu nic dziwnego. Długość cyklu 34 dni

Gość ketszup
Przerazajaco jest tak jak malo kobiety teraz wiedza od swoim cyklu!

Gość Anikaaa
Zazwyczaj mam cykle 28dni, ostatni krótszy 26dni, a teraz 31 dzien cyklu i @ ani widu ani slychu. Stosunek bez zabezp. W 22 dniu cyklu czyli tydzień temu. Ciekawe co z tego bedzie ...:)

Gość xyzjuzia
I jak tam Zuzia? Jak wyszedł test?

Gość Siwusek25
Ja mam cykle 29 dni. 20 dnia cyklu kochalismy się bez zabezpieczenia ? Mogłam zajść w ciążę ?