Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamprace

dostałam prace! 1370 zł na początek.

Polecane posty

Gość mamprace
wiem, też chciałabym otworzyć firmę, ale 1) nie mam za co 2) nie mogę starać sie o fundusze z UE 3) ostatni mój pomysł ludzie z kafe mi odradzili bo rynek jest przesycony i chyba macie rację

Gość Krytyk bezlitosny
Tym razem to znowu ja + ban x2 - gdy dorośniesz założysz konkurencję firmy Apple, wiem wiem... ;)

Gość erwrwreqreeq
fajnie rekawy zawijac i zapirdalac w pracy bez placy

Gość erwrwreqreeq
pl to dziadocwto

Gość erwrwreqreeq
nie da sie zyc za tak malo

" 11:29 [zgłoś do usunięcia] mamprace 2000 netto i kupuje sobie sprzęty? To chyba mieszka z rodzicami?" mieszka z rodzicami:D ponad 2000netto podstawy plus jak sa duze obroty dostaje naprawde sporo premii... wyciahga penwie srednio w roku ponad 2,5 na ręke obliczyl że stac by g bylo na wynajecie mieszkania z kimś z kumplem jakimś (dziewcyzny nie ma) np i życie na na podobnym poziomie jak teraz...:D ma caaaly pokoj zagracony sprzetem, jakimis nowinkami, jojo za 250 zl bo modne, za chwile mu sie nudzi, kupuje deske, znowu w kąt po chwili faza na gitare lektryczna kupuje, znowu za chwile cos innego:D w sklepie z drogimi zabawkami.. czasem wpadma tam do niego na plotki i kurwa jakie ceny...a tlum dziki...(mieszkam w bogtej gminie duzo bogatych ludzi)

Gość Krytyk bezlitosny
Wyluzujcie, niedługo chińczycy przeniosą do PL produkcję bo siła robocza będzie tańsza niż u nich (przeliczając wynagrodzenie minimalne na koszty benzyny- już jest) a wtedy sprawdzi się obietnica Wałęsy... Co prawda nie druga Japonia ale też skośnoocy :P

Gość erwrwreqreeq
dziadoctwo prl

Gość erwrwreqreeq
do tego wymordowali arystokracje inteligecje same chlopy zostaly w pl

Gość erwrwreqreeq
niska kultura

Gość mamprace
wiesz skoro rodzice go utzrymują, on nie płąci ani za mieszkanie, za rachunki, za jedzenie, tylko wydaje na swoje drobne sprawy, to rzeczywiście, ponad 2000 zł to niezłe "kieszonkowe" Ale niech spróbuje wynająć mieszkanie, poopłacać rachunki, internet, wyżywić się przez miesiąc, wszystkie proszki i środki higieniczne - to by sobie przez 5 lat jojo nie kupił.

Gość erwrwreqreeq
pl do dzidoctwo monetarne i kulturalne

Gość erwrwreqreeq
efekt komunizmu na ludzkosc

Gość erwrwreqreeq
placa 400 dolarow na miesiac! ha ha ha ! do tego kultura i wyobraznia pl

" 11:37 [zgłoś do usunięcia] mamprace wiesz skoro rodzice go utzrymują, on nie płąci ani za mieszkanie, za rachunki, za jedzenie, tylko wydaje na swoje drobne sprawy, to rzeczywiście, ponad 2000 zł to niezłe "kieszonkowe" Ale niech spróbuje wynająć mieszkanie, poopłacać rachunki, internet, wyżywić się przez miesiąc, wszystkie proszki i środki higieniczne - to by sobie przez 5 lat jojo nie kupił." co miesiac daje rodzicom ok 700zl zostaje mu ponad 1500zl srednio... i ma na przyjemnosci i zabawe jakby wynajmowal pokoj jakis ze stdentem czy srudentami zaplacilby od 500-1000 to woli ze starymi mieskzac szczegolnie z ema 15 minut do pracy:D

Gość dgadfg
ja jestem asystentka szefa na pol etatu ale mam pelno roboty ktora zabieram do domu wiec jak caly... i zarabiam AZ 850 na reke :/

Gość erwrwreqreeq
efekt komunizmu odbil sie na ludzie

Gość mamprace
haha niestety nie wymordowali dokładnie, bo mój facet mi się ciągle chwali swoim pochodzeniem i rodzinną historią, czym tłumaczy swój brak zmysłu handlowego.

Gość mamprace
erwrwreqreeq wszyscy tyle samo kielbasy i kiszki no i chleba lepiej sie nie wyrozniac wiec obowiazkowo granatowe mundurki wszyscy to samo i obowiazkoowo studia boooommm padl komunizm no i to sa efekty hahah to ela ta od los angeles nawiedzona pisze haha seks to chyba ty uprawiaszbo co innego w tej ameryce robisz?

Gość erwrwreqreeq
zarabialasz tyle ile ja jednego dnia wydaje na kosmetyki i ciuchy-250 dolarow

Gość erwrwreqreeq
czas sie rozluznic i przestac myslec o pracy ak tyle placa

Gość mamprace
tak ale 700 zł to nic - za 700 zł na swoim się nie utrzymasz. Wynajem pokoju to co najmniej 700 zł plus całe utrzymanie, wychodzi co najmniej 1400.

Gość erwrwreqreeq
w dupe kopniaka z taka niska placa co to za dzidoctwo przestancie sie godzic na marnote

Gość mamprace
wpis z 11:40 nie jest mój! ktos się podszył. Nigdy nikogo nie cytowałam.

to nie moje tyko kumpla:D j zarabiam inaczej:D ja zarabiam w sezonie mneijwięcej od 30 do 100 zl na godzinę (w weekend na czysto czasem prawie 2000zl ale zapierdl od rana do wieczora albo i nocy ) ale poza sezonem albo jesli w sezonie pogoda gowniana to wychodzi i 30-50 za caly dzien czyli gowno:D i na zime musze sobie szukac jakies pracy d0rywczej:D bo wtedy firma zamknieta ale roziwne tak by bylo i w zime otwarte tylko musze uzbierac kaske na inwestycje

Gość mamprace
koleżanko tak płacą w Polsce. Wszyscy nagle nie rzucą sie za granicę i nie wyjadą. Ja się nie zgodzę to 1) nie zarobie nic 2) ktoś inny się zgodzi, zdobędzie doświadczenie, wyjedzie za granice i bdzie zarabiał więcej niż ty :)

" 11:42 [zgłoś do usunięcia] mamprace tak ale 700 zł to nic - za 700 zł na swoim się nie utrzymasz. Wynajem pokoju to co najmniej 700 zł plus całe utrzymanie, wychodzi co najmniej 1400." po chuj samemu mieszkanie ynajmowac?:D nie ma takiej koniecnzosci...ynajmowalby z kumplem lub dziewczyną jakby ją mial..ale nie ma wiec z kumplem wychodizloby ok 500-1000 zl miesięcznie..... juz sprawdzal. a tak placi 700zl rodzicom... jaby nie liczyc zostloby mu k 1000zl na zabawe i przyjemnosci...on nie ma zadnych wydatkow nie generyuje kosztów wiecie rozumiecie:D

Gość mamprace
wole pracować w Polsce za takie pieniadze niz w zasranej ameryce, tam ludzie mają IQ żaby, wiec chyba sie tam odnajdujesz? :D