Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszane uczucie

mieszane uczucie

Polecane posty

Gość mieszane uczucie

Witam, ostatnio trochę mi głupio i nie abym była zazdrosna czy cokolwiek absolutnie nie. Chodzi o pewna sytuację bo brat mojego faceta bedzie mial dziecko fajna ma dziewczyne itp bardzo mila ale jest w ciąży ja nie jestem a z facetem jestem juz 7 lat oni sa natomiast pół roku. Rodzice mojego faceta jak sie dowiedzieli o ich ciąży bardzo sie ucieszyli nie ma w domu innego tematu jak wnuk ja też się ciesze. Chodzi o to że pamietam jak niedawno "teść"mówił kiedyś że on nie chce być dziadkiem że to by było straszne gdybym była w ciązy itp same przykre rzeczy a tu taka sytuacja tochę mi przykro się zrobiło poczułam sie niewiem okropna zgorszona nie wiem jak to nazwać mój facet powiedzial ze ma to w dupie ze bedą same problemy teraz prosze o chociaz 1 odp

Gość zzz111
Masz prawo mieć mieszane uczucia. Ludzie to czasem gupoty gadają a jak sie już zdarzy i staną przed faktem to reagują inaczej. Dlatego w życiu trzeba słuchać tylko siebie.

Przesadzasz. Dziadkowi mogło się po prostu odmienić, kiedy stanął przed faktem dokonanym. Ja np. uważam, że porshe są brzydkie i bez sensu, ale jakby mi ktoś takie auto dał, to bym się pewnie ucieszyła ;) Także nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma i nie baw się w nadinterpretowanie rzeczy prostych i bez podtekstów.

Gość mieszane uczucie
dzięki za odp

Gość głaszcze łono
spróbuj zachecić kolesia do anala ,to wam dobrze zrobi wprowadzi w swiat aromatów i zapachów wschodu