Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieeeeezapominajka

18 lat różnicy...

Polecane posty

Gość Nieeeeezapominajka
Odważna jesteś... W wieku 16 lat podjąć takie wyzwanie... WOW

Gość fdgj,nhjk,,
ta fota i tak jest w miare:o gdybys ty widziala poprzednie:o

dla mojej mamy to było wyzwanie. a ja tylko w jedn,a rękę psa, w drugą klatkę ze szczurem kilka ciuchów i tak już zostałam:) a co w poprzednich było nie tak? nadrabiam braki w urodzie ynteligencją

Gość kciukiem wiesz co
pewnie mila dziewczyna z Ciebie jak widac masz poczucie humoru ale wez sie uczesz co :-O🖐️

Gość frosch
kciukiem, lubie cię za szczerość. Na a szczególnie cenię ludzi, którzy mają w nosie opinię innych. To zresztą jest podstawą prawdziwego sukcesu w życiu, nie koniecznie mierzonego stanem konta ale realizowaniem siebie :) Zresztą myślę, że świetnie wyglądasz :) Oryginalnie :)

Gość giliana
Do Autorki: już sporo osób dało Ci odpowiedź i chyba przekonali Cię, że warto spróbować go poznać, ale ja jeszcze dorzucę od siebie moje namowy;) A piszę tak dlatego, ponieważ sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji. Miałam 29 lat, on 41 (więc różnica trochę mniejsza od Twojej), miałam konto na mydwoje.pl, on wysłał mi wiadomość. Z początku nawet nie zareagowałam, nie odpisałam, ponieważ stwierdziłam, że o co mu chodzi, taki stary typ zagaduje do takiej młodej osoby?:> Na szczęście napisał mi drugą wiadomość, bardzo oryginalną, która mnie zaintrygowała. Odpisałam, ponieważ chciałam sprawdzić kto to tak naprawdę jest, jaki jest itp. Znajomość szybko się rozwijała, okazało się, że to bardzo inteligentny, czuły, troskliwy facet, który powoli coraz bardziej zakochiwał się we mnie. Mi to zajęło trochę dłużej, ale on to rozumiał i nie naciskał na nic. Ale to nawet nie był już opór przed tą różnicą wieku, bo bardzo szybko o tym zapomniałam. Teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwiem i naprawdę, różnica wieku jest chyba najmniejszym problemem:)

Gość fyhgfyugftgyuio
dokładnie radze spróbować , raczej wieksze masz szanse niz z kimkolwiek młodszym , wiem co mówię