Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyśka_17

METODY USPOKAJANIA NIEMOWLAT

Polecane posty

Gość Tyśka_17
jestem bardzo szczupla w lutym 29 urodzilam mojeego oskarka. bardzo sie balalam skurczy.. i samego porodu . a jak przyszlo co do czego to skurcze nie byly takk bolesne.. przynajmniej dla mnie do samego porodu byly znosne. pojechalam do szpitala z tymi skurczami sprawdzic czy wszystko z malym wpoozadku i juz zostalam. w nocy czulam lekkie skurcze przez sen prawie. a rano jak byl obchod lekarzy to prtzebili mi wody. i kazali na porodowke. no to poszlam. o 9 bylam na porodowce a o 10.10 juz oskar lezal na moim brzuchu. sam porod nie bolal tak bardzo jak czyszczenie i zszywanie. to bylo dla mnie najgorsze. a i zapomnialam dodac ze oskar wazyl 3.900 jak sie urodzil. a ja przed ciaza wazylam 49 kg.

Gość pomidorek12345
chętnie bym jeszcze popisała ale Filip się obudził i domaga się zabawy:) może podasz gg albo jakiś inny kontakt?:)

Gość Tyśka_17
maila moze? tylko ze ja mam imie i nazwisko moze ty pdaj jak nie masz imienia i nazwiska to napisze.??

Gość Tyśka_17
jestes?

Gość pomidorek12345
ja proponuje gg:) masz??:)

Gość pomidorek12345
lepiej się pisze na gg. ja mogę ci podać swoje jak chcesz.:)

Gość Tyśka_17
nie mam gg o to chodzi ..:) maila ci podam ok? niech strace ze to moje imie i nazwisko. ;P patrycjalukaszuk@op.pl

Gość pomidorek12345
wyslalam ci wiadomosc ale nie wiem czy dojdzie bo mi ostatnio poczta zle dziala:)

Gość pomidorek12345
moze ty napisz do mnie Wiolka2901@wp.pl bo chyba moje wiadomosci z poczty do nikogo nie dochodza..