Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyTociąża?

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość czyTociąża?

zamiast 7 dni miedzy blistrami zrobilam 8 przez własną pomyłke ! ale podczas tego i poprzedniego blistra wrałam dodatkowo pare razy może ogólnie z 6, tabletki, które obniżają skutecznośc anty , pani w aptece powiedziała , ze nie maja wplywu ale czytalam wiele opinii ze jednak maja - szkoda, ze po fakcie ! krwawienie mam miec 1 maja ... a juz od soboty mnie strasznie mdli okropnie, calymi dniami, kreci mi sie w glowie, spie calymi dniami ! czy zrobić juz test ? to moze byc ciąża ?

Gość badziewiaki dla niepoznaki
tak tak tak!!!! tego ci zyczy cała kafe!!!!! co za pop...baby tu siedza i ciagle pytaja o to samo...czy to ciaża?! RZYGAC SIE CHCE!!!! poza tym nawet nie napisałas , czy sie bzykałas:D

mdłości pojawiaja sie od 6 tc, 1 tydz to troche za wczesnie, pogoda wpływa na sennośc i zmęczenie boli cie podbrzusze ??, temp masz podwyższona, ?? piersi masz nabrzmiale i wrażliwe test ciązowy wykonuje sie nie wcześniej niz 1 dzień po sodziewanej miesiączce , wcześniej nie ma sensu - nie jest wiarygodny

Gość wrozka z kafeteriiii
moja droga masz 50 procent na tak a 50 na nie.jesli chcesz wiedziec na 100 to zadzwon do wrozki Klotyldy Bzykalskiej z 07000.....lub wykonaj test ciazowy.

"test ciązowy wykonuje sie nie wcześniej niz 1 dzień po sodziewanej miesiączce , wcześniej nie ma sensu - nie jest wiarygodny " Jeśli nie bierze się tabletek antykoncepcyjnych. W przypadku ich brania miesiączka nie jest prawdziwą miesiączką, a owulacja może odblokować się w dowolnym momencie. Test można zrobić dwa tygodnie od ewentualnego zapłodnienia.

Perswazja , pisałam tu o normalnym cyklu tak czy siak jeszcze za wczesnie na zrobienie testu