Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie to heloł kity

rzygać mi się chce, jak wszędzie widze poubierane na różowo dziewczynki

Polecane posty

Gość elmary
Rozne kolory fakt, mialam bardziej na mysli helo kitty, przyznam szczerze, bylam w tym sklepie ze 2 razy, ale jak weszlam na dzial dzieciecy i z co drugiego wieszaka spoglada na mnie Kitty albo Minnie albo Mickey , to sorry :O I jak ktos wyzej napisal, fajny fason, fajny kolor, ale nie, musieli hello kitty walnac na srodku psujac caly efekt :O

Gość co wy piep. o H&amp???
elmary - bredzisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lbo w H&M za dlugo nie bylas :-0

Gość dnjv777u99
MNIE TEZ MDLI OD TEGO NADMIARU RÓŻU, BRRR.... JA Z KOLEI CZESTO SZUKAM UBRANEK DLA MOJEGO 7-LETNIEGO SIOSTRZENCA, JEST BLONDYNEM, BARDZO JASNA KARNACJA, BLADZIUTKI, NIEBIESKIE OCZY. CIUCHY DLA CHLOPCOW- CZARNY, CZARNY, CIEMNY GRANTAT, BURY. A JA ZAWSZE SZUKAM NIEBIESKIEGO, ŻÓŁTEGO, CZERWONEGO, BEZOWEGO BO W TYCH KOLORACH BLONDYNI JAKOS WEELEJ WYGLADAJA A W TYCH CIEMNYCH TO JAKAS MASAKRA. NAJGORZEJ, JAK CHCIALAM MU KUPIC FAJNA , ZIMOWA OCIEPLANA KURTKE, TE KTORE WIDZIAALM W SKLEPACH AZ RAZA SWOJA BRZYDOTA. ZGADZAM SIE Z W ENDO MAJA FAJNE KOLORKI DLA DZIECIAKOW, JESZCE WOJCIK MA CZASAMI COS FAJNEGO (ALE STRAAAAAAASZNIE DROGI, JAK KURTKA DLA DZIECKA NA JEDEN SEZON MOZE KOSZTOWAC 350 ZŁ??)

Gość kjabdiragt
laski w reserved chyba nie ma tych hello litty,mozna zajrzec tez do 5-10-15,poza tym świetne kolorki i wzory ma wojcik ale tu juz trzeba kasyyyy...

Gość asdfghjkl;
a rzygaj! NA ZDROWIE!