Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tynusia

Dania Oycowizna

Polecane posty

Gość Tynusia

Widziałam na innym forum temat tej resturacji, sprawdzałam na stronie. Większość opinii jest pozytywna, na zdjęciach wygląda to też bardzo dobrze. Czy ktoś ma doświadczenie z Oycowizną w zakresie cateringu na taką uroczystość jak ślub? Co do samego miejsca, jako lokalu, gdzie może odbyć się przyjęcie, również wysłuchałabym Państwa opinii. Pozdrawiam

fantastyczne miejsce. sama chata ma bardzo ciekawy wygląd, w środku znajdziesz kilka sal, ciekawie zdobionych, poza tym w każdej jest wiele miejsca, a jedna - największa pomieści wszystkich na naprawdę dużym weselu. W staropolskim klimacie są rownież pokoje gościnne - schludne, ładne, przede wszytskim czyste. Jeśli chodzi o menu na wesela, jest to stale menu, ale naprawdę niczego tam nie brakuje i dania są pyszne, w odpowiednich porcjach. wielkim plusem jest klimat położenia, przy czym bliskośc do warszawy, jeśli ktoś chce zorganizować swoje wesele poza stolicą, ale z drugiej strony niedaleko.

Gość gość
Hej, dania typowo staropolskie, tradycyjne, ale nie tylko, bo na przykład jest dużo dań środziemnomorskich - polecam mule w każdej postaci! Super opcja z e sklepem oycowizny gdzie można kupić swojskie jadło w stylu: wędliny, smalec, chleb, itp. Lokal sam w sobie dla ludzi lubiących takie klimaty, ale mimo wszystko atmosfera zawsze bardzo fajna, więc osobiście polecam.

Gość gość
nie wiem, jak na ślubach, ale ogólnie: tradycja, tradycja, ale wyjątkowa różnorodna. sałatki różnego rodzaju, a to z mięsem jak wątróbka, a to z jakąś rybką czy owocami morza. Specjalnością lokalu bez wątpienia są mule w różnych sosach - czy to w winie, czy w pomidorach, itp. Na główne wiele rodzajów mięsa, od tego lekkiego jak drób po cięższą dziczyznę czy wieprzowinę. Plusem są typowo polskie smakołyki, jak na przykład świeży chlebek ze smalcem i kiszonymi ogórkami. jak ktoś lubi pojeść, niekoniecznie eko i zdrowo, ale smacznie, soczyście i do syta to oycowizna jest niezłą ucztą.

Gość gość
ja tu widzę tylko reklamę