Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjęcia sa owszem

75 C - help

Polecane posty

Gość wwrrr
Widocznie mialam pecha i kazdy stanik kupiony za 'zlych' czasow mial zanizona rozmiarowke. Przez lata kupowalam 75A, raz 75B, potem 70E/32DD.

Gość zdjęcia sa owszem
no włąśnie chciałam zamówić prze zinternet (wszytsko tak kupuję), ale samej miary nie chce mis ie kupować, bo wyjdzie drogo z przesyłką :-D :-D :-D

Gość jakbym swoja historie...
wrr wg tych swoich rozmiarów powinnaś mieć albo 75c a jesli się zapniesz to 70DD /70E ,ale jesli twojej znajomej brafiterka przy obwodzie 78cm takim jak twoj dobrala 65 to ona chyba chciała twojej znajomej żebra połamac :) wydaje mi sie ze za ciasny jej dobrala. Odejmuje sie zawsze góra 5cm i w ten sposób zaokrągla

Gość wwrrr
Skoro dla Ciebie za duzo zachodu kupic w tesco miare, to raczej nie dobierzesz dobrze stanika. Ew na allegro kup 15 i odeslij 14 ktore nie beda pasowaly - jedna paczka, to zaoszczedzisz.

Gość wwrrr
Moze zle pamietam, ale wiem, ze ja kolezance w kalkulatorze wyliczylam 70, wiec musiala miec 75+, a pani dobrala jej 65 - moze miala rozciagliwy stanik, kolezanka miala tez raczej miekkie zeberka ;) A ja naprawde latami nosilam A, bazarowe, ale faktycznie A. Mam male piersi, niestety.

Gość mamaMirabelka
wrr u mnie to nawet stanik z miską A był za duży :O masakra ale jestem po operacji i mam teraz staniki E,ale piersi to takie wizualne pełne c,a małe D:)

Gość zdjęcia sa owszem
ok zmierezytłam się i weszłam na kalkulator :-O masakra, każdy jeden kalkulator w necie podał coś innego :-O Może któraś ma takie same wymiary i dobryt stanik i jest w stanie mi powiedziec jaki powinnam mieć pod biustem 78 w biuście 94

Gość zdjęcia sa owszem
jak to mozliwe, ze 70E, 75 D i 80B są takie same? to jakie w końcu kupować??? w wynikach były tez 70D, 80C,70F to jaki w końcu???

Gość zdjęcia sa owszem
halo!jest tu kto? ;-)

Gość zdjęcia sa owszem
hop

Gość zdjęcia sa owszem
up

Gość a gdyby Twój pijany
up

Gość ale pierdoliszzzzz
up

Gość niuns
a jak się mierzyłaś pod biustem? ciasno i na wydechu? "jak to mozliwe, ze 70E, 75 D i 80B są takie same? to jakie w końcu kupować??? w wynikach były tez 70D, 80C,70F" poprawka 70E, 75D, 80C, 90B mają taką samą wielkość miski ale obwód idąc w górę jest coraz luźniejszy.

Gość jestes jakiś głupi czy co???
to ja autorka kupiłam 70E i jest super :-D ale E???? :-O o matko