Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o taki wyborororo

Którą laskę byście wybrali ? pytanie tylko do facetów; 1

Polecane posty

Gość o taki wyborororo

1. bardzo pojebaną i złą, chorą psychicznie a zarazem super laska, piekna, mega sex 2. troche pojebana i niesymaptyczna z fochami i muchami w nosie, ale bardzo ładna, zgrabna seksowna, wyuzdana 3. miła nadskakująca ale srednio ładna, starająca sie w lozku, uległa, niezbyt zgrabna 4. zajebista z charakteru wesoła, zaradna, dobra, ale brzydka gruba seks taki sobie 5. obleśna, dobra w łozku ale naiwna, moglibyscie ją wykorzystywac ,slepo w was zakochana ,dobra mila , lubiana przez waszych rodziców i znajomych

Gość bnmbbmnv
nr 4

Gość rgtrr
numer 2 oczywiscie

Gość ewrewrere
ale lepsza by była bardzo ładna i sympatyczna

Gość rokoz343
numer 3

Gość sdfrswegte4
jedno i drugie sie wyklucza...mam an mysli uroda i zajebisty sex. Z doswiadczenia wiem i kolegow ze te piekne to sa beznadziejne w lozku a te mneijszej uroda sa mega boginiami sexu

Gość super top modeel heh
chodzi o to że ładniejsza laska to bardziej podnieca faceta, a brzydka może godzinami obciągac i tyle

Gość sdfrswegte4
zdziwilbys sie, piekna laska to tylko elzy i pachnie i czym tu ma podniecic? twarza? brzydsza , nei mwoie tu o psadkunych skrajnosciach ale mozna facetow na rozne sposoby podniecic a nie tylko wygladem

Gość ososososba xxxx
chodzi o to, że ja jestem taka jak 1 albo 2 zastanaiwałm sie czmeu pewien chlopak tak mnie kochal ale juz wiem - polaczenie, zlo niedostepnosc a zarazem dobry seks robi swoje, zaden raczej by nie chciał ciepłych kluch

3 lub 4 (bo przecież odchudzić się można) a co do wyglądu to wiele zależy od buźki nie od ciała

Gość super top modeel heh
o już sie jakiś pasztetnik aktywował :D uważa sie za seksbombe, kochanienka, tirówy też są szpetne a rozpalaja facetów, a mimo to tirowy facet przed ołtarz nie zaprosi

Gość aspoleczny 2
3

Gość sdfrswegte4
a kto mowi o tirowie ciemnogrodzie, tirowy nikt przed oltarz nie zaprosi czy peikna czy szkaradna i czy rozpalajaca

Gość Nie umię i już.
Moja to taka chyba nr 2 ale nie dokońca.. Ładna zgrabna dużo przeklina , mówi źle o innych... Ale nawet do piczki nie da się jeszcze dotknąć :-O :D