Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina1991

Ostre odchudzane przez 7 dni! Czy schudnę 5 kg?

Polecane posty

Gość Karina1991

Siema!!!! Z góry mówię: Jeśli chcecie mnie krytykować za tą dietę, to z góry oszczędźcie sobie czasu na komentarze, bo mnie to nie rusza. Pytam konkretne dziewczyny, które mają doświadczenie w rygorystycnych dietach: Chcę od jutra przez 7 dni jeść jeden jogurt naturalny i jeden grejpfrut. Ile schudnę jedząc tak w tydzień? Byłam teraz na diecie i schudłam już kilka kilo. Pozbyłam się pewnie też trochę wody. Do celu brakuje mi 4 kg-5kg. Uda mi się? Dzięki, dzięki za odp.!!!! ;)

Gość ihahaha
powtarzasz sie po raz setny i dalej diety nie stosujesz n kiedy nastepny topik?

Gość Karina1991
Co???? :/ To inaczej - jak moge schudnac 5 kg w tydzień?

Wiesz że jeśli się nie nawadniasz to Ci zostaje cellulit ;/ Nie będę cie krytykować jeśli masz w sobie opór i dobre zdrowie , ja po 4dniach takiej diety niestety omdlewam ;) Ogólnie kiedyś moim celem było 'odchudzanie teraz już wiem, że tu chodzi o to , że patrze w lusterko i się dobrze czuje , obecnie jem mało ale uprawiam sport i naprawdę się bardzo dobrze czuje ;) Co przekłada sie na mój humor . Jak nie jem to mam zły humor , a prowadzę aktywny tryb życia, w kontakcie z dużą liczbą osób więc nie mogę sobie na to pozwolić

Gość Karina1991
Zazdroszcze takiego podejscia. Ja na siebie patrzec nie moge. Moze to minus 5 kg mi pomoze. Najchętniej to bym schudla 15 kg. Ale na poczatek to 5 kg i rozmiar ciuchow 40. Doradzi ktos?

Gość ihahaha
to juz lepsza kopenhaska od głodówki

Gość Karina1991
Nieakceptuje siebie, noooo... I nie chce znów sie przez kilka miesiecy odchudzac..... Jojo, jojo... Wszyscy mnie tym straszą. Schudne w tydzień - nie wiem ile, bo mi nikt jescze nie odpwiedział. A potem nawet jak mi coś wróci to trudno. Ale uwierze w siebie!

karina ja kilka lat temu schudlam ponad 10 kilo w ciagu kilku miesiecy ale sie nie glodzilam tylko zaczelam robic poranne i wieczorne cwiczenia np brzuszki ucielam cukier i jadlam duzo warzyw,owocow,jogurtow itd...no z 10 na 8..

karina rozumiem cie bo ja tez nie moglam patrzec w lustro ale potem juz mialam taka obsesje na punkcie odchudzania ze prawie w anorexie wpadlam...wiec odchudzac sie ale z glowa..

Gość Karina1991
Ciągle tyle czasu... Wiem, wiem... Powinnam, dla zdrowia. Wpie****m pizze codziennie, to teraz mam. Ale opamiętałam się. Zaczęłam walkę z kg. Ale to wszystko za długo trwa. Ja chcę szybciej. Na prawdę ja juz nie wytrzymuję!!!!! No jak pozbyć się tych cholernych 5 kg w tydzień???

Gość Karina1991
Obiecuję, że jak schudnę te 5 kg i wejdę w roz. 40, to już potem nie dopuszcze do takiego utycia i nastepne 10 kg schudne z głowa. Ale pomózcie mi się pozbyć teraz tych 5 kg. Mam tydzień. W sobote z lotniska odbieram mojego chłopaka, którego 3 tygodnie nie widziałam. No pomóżcie... :(

no to bardzo duzo wody pij i jedz jablka...i zadnych,slodyczy,weglowodanow,soli,tluszczu itd...sukces gwarantowany...tylko zacznij juz dzisiaj

Gość Karina1991
Ok, ok! Dziękuję!!!!! Bo już mi łzy lecą przed kompem. W ogole zalosna jestem. Siedze prze kompem, na forum... ehh... Czyli nie jogurty i grejpfrut, tylko same jabłka przez tydzień i woda? I 5 kg poleci? Dzięki, serio... Mam nadzieję, ze dam radę! Dzięki!

Gość Karina1991
Mam nadzieję, że mi tez pomoże. Próbowałam różnych diet. Od połowy marca schudłam prawie 6 kg. I te 5 kg teraz mnie zbawi. Serio! Dziękuję! I serio obiecuję, że potem przejdę na dietę zdrową i racjonalną! Dziś już nic nie zjem. Tylko wodę będe pić. A od jutra jabłuszka i woda. A wodę ogólnie lubię - tę zwykłą, niegazowaną.

Gość Karina1991
No dzięki, jakoś poszło. Dam znać, obiecuję! I jeszcze raz dzięki. Takie zrozumienie jest mi potrzebne :*