Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zło-dziesz

Kaczyński zwariował

Polecane posty

Gość zło-dziesz

nie uważacie że niedługo zamkną go w psychiatryku ?

Gość nie czemu dlaczego po co
nie, dlaczego mieli y go zamykać gorsi obywatele nie są zamykani..

Gość krótko i na tematds
Nie. Rząd donalda tak dał dupy, że aż jako szary obywatel zaczynam zastanawiać się czy to rzeczywiście nie był zamach.

Gość erstdgdr
Pewnie że to był zamach. Gdyby nie ta katastrofa to Tuska już by w POlsce nie było. Np. z powodu IPN. Kaczyński by coś wyjawił na ten temat.

Gość zło-dziesz
zamach i wypowiedzenie wojny tak powiedzieli na wiecu pod wawelem

Gość jarosław k
jako prezes partii politycznej założyciel i prezes wielu fundacji i organizacji właścicieli firm gazety polskiej portalu niezależna.pl miesięcznika nowe państwo patron skoków gdzie rządzą moi ludzie wódz licznych bojówek uwłaszczony na majątku państwowym jestem niezamykalny i ja tu będę rządził! a komu się nie podoba to jest zdrajca ubek i obcy element! i ma wpierdol :classic_cool:

Gość Dość kurewskiej propagandy
wariatów to ja widzę, ale nazwiska mają jakies inne... wystarczy w budżet tego kraju zerknać

Gość maturks4
A w każdym razie jest całkiem skutecznie manipulowany i wkręcany w wątpliwe rozgrywki. Czarna sukienkowa mafia ma dobrych fachowców

no a kto najbardziej zyskuje na tej wojnie polsko polskiej? rosja... a kto organizuje te spedy i manifestacje co 2 dzien i zwozi ludzi autokarami? gazeta polska... ja bym radzil sprawdzić czy owa gazetka nie jest finansowana przez kreml:D albo czy wlasciciel gazety polskiej nie zostal zwerbowany przez fsb

Gość on to jeszcze
bo jest jeden. Ale co powiecie o tych tłumach ludzi stojących za nim murem i wykrzykujacych jakies dziwne hasła, jak w amoku, jak jacys opętani, chorzy ludzie. Bije z nich nienawiść, a co najlepsze uwazają się za świętych. Jak na nich patrzę, to się boję, bo to jakiś szalony, nieprzewidywalny tłum. PS. nie jestem za PO

Gość jarosław k
ale to jestem faktycznie właścicelem gp jako założyciel mający nadzór nad fundacją do której należą akcje gp :classic_cool: więc mi tu tymrazemtoznowu nie pitol bo wpierdol

Gość jarosław k
nie zatrudniamy bezideowców bez kręgosłupa moralnego jak ty! zatrudniam tylko samodzielnie myślących prawdziwych polaków patriotów głoszących prawdę!

Gość hare hare
Tym razem to znowu ja + ban x2 ja bym radzil sprawdzić czy owa gazetka nie jest finansowana przez kreml " odje­bało ci do reszty, pierdolisz takie głupoty, że nawet do psychiatryka by cie nie przyjeli :o