Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolita1993

Dziewica czy doswiadczona??

Polecane posty

Gość Lolita1993

Witam, mam pytanie do facetow...jak w temacie ;) pytam, bo mam wrazenie, ze wiekszosc mezczyzn boi sie dziewic, jak ktos chetny wytlumaczy mi dlaczego bede dozgonnie wdzieczna :)

Gość xxx1987
ja sie nie boje ale moze dlatego inni sie obawiaja bo trzba byc bardziej delikatnym nie mozna zaszalec itd

Gość xxx1987
sa i tacy nie ma co sie przejmowac tak jak pisza my sie tego nie bojimy wrecz przeciwnie

Gość xxx1987
dobrze wyszlo ;)

Gość xxx1987
nie ma za co ;) za szczeroscc nie trzeba dziekowac:)

Ogolnie, dziekuje za uprzejme odpowiedzi ;) Bo czytam co nieco i wiem, ze urok Kafeterii to niezbyt uprzejme odpowiedzi :P Nom, fakt mam 19 lat :P Mimo to czuje sie jakos dziwnie staro przy rowiesnicach ktore dziewicami nie sa :P

Gość xxx1987
Jeszcze i na Ciebie bedzie czas spokojnie wszystko przyjdzie samo nie ma co na sile szukac itd;)

A bo taka moda niby ale ty zostan przy swoim starym image i dobrze na tym wyjdziesz.Nic na siłe.

Mam 20 lat i narzeczonego, z którym miałam swój pierwszy raz.Przed nim spotykałam sie z innymi chłopakami, ale szybko uciekali gdy chcieli coś więcej a ja im nie dawałam:D Większość chłopaków chcę tylko jednego niestety:(

lolita nie ma co patrzec na kolezanki...na to trzeba byc gotowym...widocznie jeszcze masz czas...wiec nie masz co sie dziwnie czuc:)

Gość xxx1987
widzisz kazdy Ci to mowi w szoku jestem ze sa tu i madre Kobiety:) mala perelka despina:)

Nieee :) na pewno sie gdzies kryja, ale milo, ze na tacy mi odpowiedzieli...bo to bylo powazne pytanie, nie moge zrozumiec o co chodzi facetom, raz chca doswiadczona, raz cnotke, no gubie sie...tym bardziej mi milo ze temat nie zostal zbluzgany :)

Gość 16777
nie przejmuj sie, ja stracilam dziewictwo jak mialam prawie 20 lat, no niecale, ale jednak, i stracilam je z chlopakiem z ktorym jestem i ktorego pokochalam, jest moim pierwszym chlopakiem, i jest cudownie, sporo czekalam ale bylo warto, dlatego z doswiadczenia wiem ze warto poczekac i nie masz sie czego wstydzic :)

Lolita pewnie, że warto było czekać i przeżyć cudowny pierwszy raz z kochanym facetem a nie z napalonym typkiem, który na pierwszej randce po 5 minutach już by ze mną do łóżka wskoczył..:( Ile ja łez wylałam przez takich facetów

bo jak zrobisz to z pierwszym lepszym chlopakiem patrzac na kolezanki to bedziesz zalowac..a to powinno byc cos wyjatkowego...a co do facetow to jak trafisz na tego jedynego to bedzie cie kochal niewazne czy dziewica czy nie:)