Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka. nie-Teresa.

Jest chory.Zostawić go?

Polecane posty

Gość matka. nie-Teresa.

Jestem z kimś 4 miesiące,choć znamy się 5 lat.Okazał się być miłością mojego życia,dzięki niemu odzyskałam wiarę w ludzi.Jest dobry,odważny,chroni mnie przed każdym złem,kocha na zabój,na rękach chce nosić.Powoli nawet moje dziecko się z nim oswaja,jest miło.Tyle że...on ma AZS.Bywają lepsze dni,bywają jednak takie,że nawet z części twarzy łuszczy mu się skóra,są stany zapalne.On nie chce skazywać mnie na życie z "kaleką" jak siebie określa-mnie to nie wadzi,kocham przecież nie za wygląd.Ale tak się boję,że tego nie udźwigniemy,że chociażby on coś zrobi specjalnie,bym odeszła,by mnie nie skazywać na życie z "potworem".Jak się zachować?A może ma rację?

Gość dfdfdf
ty tez jestes w pewnym sensie kaleką, bo masz nieslubnego bekarta i co on musi wychowaywac twoje dziecko?

Gość o w mordeczkę
:O

Gość jestes idiotka a w atopowym
zapaleniu skory skora sie nie luszczy tylko w lojotokowym.atopowe to stan zapalny czerwona a nie poluszczona. niech sie wyleczy i znajdzie sobie inna kobiete.

Gość malinowa księzniczka
jak zadajesz takie pytania to oboje macie nie równo pod sufitem :D

Gość matka. nie-Teresa.
Akurat dziecko mam ślubne, mąż mnie zdradzał więc się rozwiodłam. I w atopowym zapaleniu skóry akurat również skóra zdarza się, że się łuszczy, odsyłam do lekarzy po informacje.

Gość dsdfdfgfghghj
slubne nie slubne ale bachora masz, a on moglby sobie poszukac kobitki bez BALASTU, a nie wychowywac cudzego dzieciaka

Gość Katiuszkkka
jesli naprawde go kochasz to bedziesz z nim mimo wszystko

Gość glupek wychowuje cudzego
bachora i jest z jego durna matka zamiast poszukac normalnej kobiety.

Gość dziwne ze wszystkie
Jest chory.Zostawić go? HALLO????????? Okazał się być miłością mojego życia, HALLOOOO??????????? :-O🖐️

Gość taaaaaaakk
Jestes tak beznadziejna autorko że chyba faktycznie lepiej dla tego człowieka będzie jak go zostawisz.

jeżeli miałas ślub kościelny to nie mogłaś się rozwieść jest unieważnienie a jezeli dalej masz ślub kościelny a rozwód cywilny to tym bardziej grzeszysz bo cudzołożysz