Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabyDoll Dress

Moje sposoby na tanie zycie w Londyne

Polecane posty

o prosze fajny link: http://www.hotukdeals.com/freebies/free-origins-moisturiser-worth-36-1198527 Free Origins Moisturiser worth 36 jutro wez do sklepu puste opakowanie po obojetnie jakim kremie i dostaniesz 50ml krem firmy origins za darmo. w ten sposob wymienialam 2 razy sobie maskary do rzes. zazwyczaj nie chce mi sie ale jakbym byla po drodze to czemu nie :)

Gość kombinujesz, dobrze
kombinujesz.

Gość edabrowsa1983
czy ktos wie gdzie można sprzedac uzywane ale dobre ciuchy w Manchesterze? w szmateksach? ale one chyba tylko charity sa:/

Gość edabrowsa1983
tak myslałam;p tyle że widziałam "ciuchland" typu we weigh we buy;p :)

Gość gfnfgns
hej zona dzieki za te wszytskie linki :) jutro poprzegladam,

Gość jilloo
Ej Zona masz jeszcze jakies inne ciekawe linki do znizek, kuponow, darmowych wejsciowek itp? :)

moge polecic tez strone myvouchercodes.co.uk vouchery do sklepow i restauracji. jak kupu przezjesz internet to polecam strone quidco.com i kiedy za posrednictwem ich strony kupujesz cos w ktoryms internetowym sklepie to za to dostajesz jakis procent cashback.

ZDZ...hotukdeals jest ok, ale jak tam uporać się z ilością? Tyle tego że przydało by sie jakos to posortować czy co? Jak Ty się poruszasz po tef stronie. ...bdw...własnie skończył mi się krem, przydałoby się go uzupełnić :D

przeciez jest posortowane, wejdz w np we freebies i zakladke hot i tam sa wybrane te z najwieksza iloscia pozytywow (samych freebies nie bedzie wiele), tak samo w deals no chyba ze masz czas i ochote na przegladanie wszystkiego nowego. nie ma co sie cofac na kilka dni wczesniej bo te juz wygasle i tak.

Gość ty55
ZDŻ - mieszkasz za granicą? do tej pory myślałem że w PL