Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

koledzy-koleżanki ?

Polecane posty

Moje koleżanki szukają chłopaków i ciągle trafiają na niewłaściwych. Szukaja ideałów, kórych nie ma, każdego wybrzydzają lub on je. Dziś zagadałam do pewnych skate bo one takich lubią, ale nie zdobylam ich numeru.Nie chce nigogo swatać , ale poznac kogoś a potem z tymi chlopcami poznać je. To dobry pomysł bym się angażowała? Ja osobiście mam chlopaka i one mi zazdroszczą..

Gość Forever Alaan
Nie kumam o co chodzi z tą manią na skejtów -.- żałosne W Twoim wieku jak najbardziej czas na miłość :) a koleżankami się nie przejmuj zazdroszczą ale nie było by tak jakby nie szukały ideału kidyś się o tym przekonają

Ja na skaytow nie lecę, mam normalnego chlopaka. Żaden skate, dres i co tam jeszcze może być .. Ale ona kochaja skate :/ mam im pomóc szukać ?

Gość Forever Alaan
Domyślam sie że Ty nie lecisz na takich :) Ja bym nie pomagał, wiesz najlepiej znaleźdź kogoś samemu :) a koleżanki nie znajdą tego ideału nawet z twoją pomocą

ale ja nie chce ich swatać ! Nie będęich umawiać na randki/ spacery, nie będę za nie odpisywac na sms od chlopaków. poprostu przedstawię ,powiem pare słów a czy cś zaiskrzy to ich sprawa

Gość afafwf
Pancerna kołdra - 100 % racja :)