Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szakuł

eksplozja na słoncu= koniec cywilizacji jaka znamy

Polecane posty

Gość harnolda wychyl
To koniec cywilizacji białego człowieka!!

Gość Lilla Ewelina
to jeszcze nie koniec:)

Ta eksplozja sloneczna to nic innego jak wiatr sloneczny ktory zdaza sie co chwila ale raz na kilka lat zagraza ziemskiej komunikancji. A jak zagraza ziemi? Gdy ten wiatr uderza ziemie sa ogromne wyladawonia elektryczne ktore uszkadzaja wszelkie urzadenia elektryczne. Przez te wyladowania widzimy zorze polarne. Ostatnio uderzyl nas wielki wiatr sloneczny, ale w malych ilosciach, gdyby uderzyl nas pelna moca bysmy zyli kilka lat bez elektroczosci

Gość Lilla Ewelina
podobno najgorzej ma być we wrześniu.

Gość Szakułł1
to nie koniec cywilizacji bialego czlowieka tylko koniec bankierow itp

Gość cycmassdefect
koniec kafełe no nie może być :classic_cool:

Parę lat temu wiatr słoneczny odwiedził Ziemię, gdzieś w Kanadzie zabrakło prądu, ale Ziemia nadal się kręci. Nie panikuj.

Gość Szakułł1
nie panikuje :D wrecz bardzo sie ciesze :D to co bylo w kanadzie to byl letni wietrzyk a ten wybóch spowoduje mega fale :D no i coz mysleliscie ze koniec w 2012 to bedzie szybka smierc :D a tu koszmar dla was brak pradu i powolna smierc to dla was najwiekszy koszmar wiadomo z czym sie kojarzy brak pradu

ten wybóch spowoduje mega fale Taaa. WybÓch. no i coz mysleliscie ze koniec w 2012 to bedzie szybka smierc Jeszcze lepiej :) Muszę cię zmartwić - przepowiadany przez Majów "koniec świata" i datowany na rok 2012, odbył się parę (paręnaście) lat temu :) Jakoś wyszła pomyłka w obliczeniach :)

Gość Szakułł1
widac ze jestes zwolenniczka roku 2012 no coz zaskocze cie brak pradu spowoduje reakcje domina Wszyscy zwolennicy konca roku 2012 wierza w to ze koniec swiata bedzie szybki prawda a tu zonk powolna wegetacja :D bez pradu swiatla itp totalny powrót do epoki sredniowiecza

widac ze jestes zwolenniczka roku 2012 Ślepy jesteś :D Nic nie widać. Koniec świata będzie kiedyś tam. Mam ważniejsze sprawy na głowie, niż rozważania na temat któregoś tak z kolei końca świata. Baj baj, Maszkaro :)

kto sie odrobine zainteresowal historia majow wie ze ta przepowiednia o roku 2012 nie tyczy sie konca swiata tylko konca swiata jaki znamy. od 2012 ma sie zaczac jakas nowa era ktora jedniczesnie bedzie ostatnia era na ziemii.

Zdesperowana - nie chciało mi się tego wszystkiego pisać ;) Poza tym nie dyskutuję z obsesjonistami ;)

Gość Anna ........
A wiecie że na słońcu jest cały czas wybuch jądrowy jak w czarnobylu i fukuszimie ! Tylko że słońce jest tka daleko, że atomy szkodliwe nie dochodzą. A na te co dolecą wystarczy krem faktor 10.

Gość Anna ........
przecież jak grawitacja jest to wszystko przyciąga do ziemi i spada. A słońce nie spada tylko świeci i porusza się wokół ziemi i go ziemia nie przyciąga.

Gość Anna ........
A poza tym to słońce i ziemia mają tyle lat , że jakby miało się coś stać to czemu teraz? Jak jezus był na ziemi 2 tys lat temu a dinozałry dwa milony lat temu to tak jakby jezus był prze chwilą.

Gość Anna ........
Nic mi nie wychodzi ...buuuuu. :)

Wróć jutro, ale jakoś tak w południe :) Powinno ci się udać - trzymam kciuki :D Tylko weź jakiś chwytliwy temat ;)

Gość paaaam
słońce porusza się wokół ziemi ? a to ciekawostka , bo ja myśłałem , że to jednak ziemia się się kręci a to mnie oszukali nooo!!!

Gość Anna ........
Już Ci wytłumaczę . Ziemia jest okragła to wiesz? wokół niej na orbicie krążą satelity, powyżej księżyc i słońce. Wylko słońce w dzień a księzyc w nocy żeby się nie mogły zderzyć. Poza tym księżyc jest mniejszy i zimniejszy i mógłby się uszkodzić gdyby się kręcił blisko słońca.

Gość Ewa...........................
A może nie ma się co bać i będzie nowa cywilizacja? Ja tam lubię murzynów to ufoludków też polubie...