Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak?

Dlaczego na forum o Ciąży, poródzie, macierzyństwie i wychowaniu dzieci

Polecane posty

Gość Dlaczego tak?

pisze się wyłącznie o staraniach ? Czy macierzyństwo to tylko staranie się? A wychowywanie jest nie istotne?

Gość ja też uważam, że dla staracze
ja też uważam, że dla staraczek bardziej odpowiedni jest dział- antykoncepcja, plodnosc,. No ale bardzo mi to nie przeszkadza

Gość Dlaczego tak?
A mi przeszkadza że jak człowiek chce sie czegoś dowiedziec na temat wychowywania to nikt nie odpisuje jakby nikt nic nie wiedział Po co sie starac o dziecko jak się nie wie jak je wychować?

Gość ja też uważam, że dla staracze
mnie to bardziej smieszy, np- "robilam test, jak popatrze przy oknie pod swiatlo, to tak, jakby byla druga kreska, czy jestem w ciąży?" po kilka na dzien takich tematow......

Gość Ja myślę, że odpowiedź jest
prosta. Jak się już ma dzieci i się je wychowuje i do tego pracuje, to po pierwsze ma się na tyle dystansu, żeby nie lecieć na kafe z każdym problemikiem, bo jak czasem czytam o tym, co dziś na obiad, albo że teściowa przyniosła brzydki kaftanik to śmiać mi się chce. A po drugie nie ma się tyle czasu na to, żeby pisać. Pozdrawia Pracująca mama dwójki dzieci:)

Gość calkowicie popieram
To prawda dziewczyny co piszecie. Ciężko się czegoś dowiedzieć. Jak założy człowiek temat to wśród "prawdopodobnych drugich kresek" bądź "mam cykl 33 ale się kochałam i okres, i obilczylam" temat zginie...