Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alehssandra

Kosmetologia Kraków

Polecane posty

Gość Calineczka93
HEj:) bedziecie organizowac jakies spotkanie przed inauguracja (kosmetologia dzienna) ?:) bo tez bardzo chetnie bym was wczesniej poznala :)

no właśnie nie wiem , ale dołącz do nas na FB. tam poruszymy ten temat, tak będzie lepiej ;)

Gość majenia
Cześć dziewczyny, któraś wybiera się może tak dla odmiany na Dietetyke? Napiszcie coś więcej o tej uczelni :)

Gość patrycja perska
A masz po dietetyce jakieś perspektywy zarobku? Bo jakoś nie wydaje mi się. Gdzie szukać etatu? Kosmetologia również jest kiepskim pomysłem - zrób szkolenia w New Nails, najlepiej stylizację paznokcia. Dostaniesz pracę w salonie. Z czasem nauczysz się kolejnych tematów - tak jest znacznie łatwiej o zatrudnienie.

Gość gienia k.
Raczej radzę omijanie cudownych kierunków, po których macie wspaniały papier, który... nic nie daje! Kosmetologia, dietetyka i inne cuda nie mają sensu. Nie ma pracy dla tych specjalistów. Radzę obserwowanie rynku i naukę to, na co zapotrzebowanie faktycznie jest.

Gość angel2222
Cześć dziewczyny. Wybiera się któraś może na studia do MWSZ lub KA ??? Którą uczelnie bardziej polecacie ? proszę o pomoc !

Gość sylwiaaassssss
heeej wzbiera sie ktoś w tym roku na kosmetologie ;)? ja własnie sie zastanawiam którą uczelnie wybrać :(

Gość Katkaaaaaa
Ja wybieram się na MWSZ, na kosmetologie zaocznie :)

Gość PL92
Ja się wybieram na kosmetologię do KWSPZ :) Mam nadzieję, że będzie dobrze. :) Ktoś jeszcze na 100% się wybiera?

Gość ComaDim91
Hej! :) Czy ktoś w tym roku wybiera się na magistra na kosmetologię w trybie zaocznym na MWS? Pozdrawiam :)

Gość Asiaaaaa_777
ja również wybieram się na zaoczną kosmetologię na MWSZ :)

Gość gość
NIE POLECAM!!! Jestem studentką tej szkoły i bardzo żałuje w tym momencie tego wyboru ponieważ nie wyobrażam sobie później pracy w zawodzie z wiedzą jaką przekazują w tej szkole. Głownie chodzi mi o zajęcia praktyczne które uważam za bardzo ważne ponieważ w salonach kosmetycznych będziemy musieli wykazać się głównie od strony praktycznej. Wykłady są prowadzone na dość dobrym poziomie ale praktyka totalna porażka masaż twarzy i na tym kończy się cała historia tego kierunku :/

Gość gość
Odświeżam, proszę o opinię studentek kosmetologii w Krakowie na temat swoich uczelni 1) zaplecze (sprzęt, sala kosmetyczna itp.) 2) praktyka - kiedy - czy od pierwszego roku 3) teoria Słyszałam, że na KWSPZ praktyka jest od drugiego roku, a że na Dietla znów mają dobre zaplecze jeśli chodzi o sprzęt itp.

Gość gość
up

Gość gość
upupupupup

Gość gość
Wybierasz się na Dietla? zaoczne czy dzienne?

Gość gość
zaoczne

Gość gość
Wybiera się ktoś w tym roku na Dietla kosmetologia dzienne ?

Gość gość
nie polecam!!!najgorsza uczelnia na świecie. w 2013 zmieniła się pani dziekan. i to był początek porażek... nie dośc ze płaci się ciężką kasę bo az 470 zł miesięcznie to plan zajęć taki nam ułożyli ze o 8 rano były wykłady potem okienko 5 godzin i tak dla przykładu o 15 ćwiczenia praktyczne na których trzeba bylo być.Ilez ja sie nerwów najadłam przez ten ostatni rok....z resztą zajęcia praktyczne na zenująco niskim poziomie.Odradzam wszystkim zainteresowanym. I tak pracy po tym nie będziecie mieć- chyba ze po znajomosci...jesli po znajomosci to nie liczcie na więcej niż 1500 zł do ręki. Opłaca się po studiach? oj nie!

Gość gość
chodzi ci o mws ?

Gość gość
ja wybieram sie na dzienne na dietla

Gość gość
ktoś na zaoczne?

Gość gość
Co sądzicie o Dietlu? Czy ktoś się orientuje w jakich godzinach odbywają się tam zajęcia w trybie zaocznym?

Gość gość
Ktoś teraz wybiera się na MWS im J. Dietla na zaoczne?

Gość kn
Ja się wybieram na zaoczne

Gość gość
Na magistra czy licencjat?

Gość dziewczyna0070
hej ja tez wybieram sie na zaoczne magistra