Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhobpdcvhgioona

objadanie się-pomooocy:(

Polecane posty

Gość jhobpdcvhgioona

szło już mi tak dobrze- na dwa tyg odstawiłam słodzone napoje, gazpwane, chipsy, smażone potrawy, słodyczę(1). jednak ostatnio ciągle jem. nie wiem co się dzieje. wczorańsze menu? tragedia 1.jogurt naturalny, musli 2.jeden naleśnik z drzemem truskawkowym 3.cała tabliczka czekolady 4.5 placków ziemniaczanych 6.jedna kanapka z wędliną i pomidorem Nie wiem co robić. od 4 dni w kółko muszę zjeść całą tabliczkę czekolady mam jej taki głód że nie mogę się opanować:( jakieś rady?:(

Gość dfhhj
zacznij nomalnie ejsc bo jakiego raczycha dostaniesz, sprawdzone und potwierdzone, diety zabijaja. Pij duzo wody, jedz 5 razy dziennie tak bys sie nie najadala, oczywiscie jedz zdrowo i nie eliminuj niczego ze swojej diety no procz ejdzenia smieciowego. Jedzenie tez z jak najmneijsza iloscia konserwantow i sztucznych barwnikow. najlepiej przed kazdym posilkiem wypic szklanke wody by czuc wieskza sytosc. No i wode pij malymi łyczkami by nery jej od razu nie usunely

Gość jhobpdcvhgioona
było już tak dobrze ale pewne razu poszłam do sklepu i musiałam kupić czekoladę... i się zaczeło:(

Gość Uodzianka
Przecież to menu jest całkiem ok, gdyby nie ta tabliczka czekolady. Już nie przesadzajmy, dorzuć trochę warzyw i owoców i będzie ok:)

Gość pewnie jesteś przed okresem
przed okresem hormony sprawiają że mamy większy apetyt, ot fizjologia, przejdzie gdy dostaniesz okres

na objadanie dobre są orzechy, suszone morele , jbłka i herbata zielona albo czerwona(straszna w smaku, najlepiej wypić duszkiem ) . Czerwona herbata pomagała mi w napadach apetytu. Postaraj się wyjśc na spacer - daleko od lodówki i weż ze sobą wodę mineralną niegazowaną. Jedz co 4 godziny zdrowe małe posiłki i będzie dobrze .Ja schudłam 25 kilo . Powodzenia

Gość jhobpdcvhgioona
no fakt jestem przed okresem-ale nigdy wcześniej nie zaobserwowałam u siebie tej zależności... może dlatego że jadłam codziennie tę tabliczkę czekolady albo paczkę ciastek, nie wiem...może to ta przerwa w słodyczach bo prawie 14 dni bez cukru praktycznie(no nie liczac tego może w serkach homogenizowanych light i jogurtach naturalnych i płatkach)nawet herbate przestałam słodzić... a teraz o:(

cukier jest też w owocach. Cała tabliczka czekolady - oszalałaś . Nie schudniesz jak będziesz tak robić. Jak masz ogotę na cukier to owoce. Albo szklanka soku- szklanka nie cały karton . Sa też soki warzywne , też pomagają w nadmiernym apetycie, poprostu pij dużo . I zamiast calej czekolady to 1 KOSTKA

Gość jhobpdcvhgioona
Wiem że nie schudnę a wrećz przytyje i to pewnie sporo:( ale mam taki głód na czekoladę że nie mogę się opanować.to stało się silniesze ode mnie ostatnio w domu była tylko nutella którą lubię czasem tylko do chleby a i to nie bardzo bo po niej bolą mnie zęby a już się zastanawiałam czy jej jednak nie zjeść łyżeczką bo nie było żadnej czekolady:(

Gość jhobpdcvhgioona
nie nazwałabym tego ochotą na cukier-ciastka cukoerki nie istnieją dla mnie. jem tylko czekoladę. wiec chyba nie wiem,.. kakao... właśnie, ostatnio pioje też kakao chociaż nie lubię mleka...;(

od czekolady się uzależniłaś -wyołuje hormon szczęścia, a wiesz ,że dopaminę można wywolać ćwiczeniami? A ćwiczysz w ogóle? Może poćwicz intansywnie tak 4 razy w tygodniu. Jal zależy ci na schudnięciu to musisz dać spokuj z tą czekoladą . I tyle

Gość jhobpdcvhgioona
ćwiczeniami bym tegpo nie nazwała-50 bzuszków co dwa dni, codzienne szybkie spacey tzn marsze, biaganie [po schoidach na wysokie piętra(6-8). wiem ze muszę z tym skończyć... dla siebie przede wszystkim ale tez ze wzgledu na ti że w sierpniu wraca moj ukochany... nie mogę się zapuścić... tak dawno się nie widzieliśmy...

rowerak jest dobry (mam też stacjonarny) chodzę na basen , i hula-hop (na oponkę pomogło). życzę powodzenia każdy ma gorsze i lepsze dni :)