Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana995

usunięcie...

Polecane posty

Gość dobrze prawisz
"Mój mąż pracuje. Ma umowę na stałe ale różnie bywa, boi się że w każdej chwili może ją stracić." - tak napisała w 1 poście. wynika z niego, ze on nie cvzuje się zbyt pewnie w tej pracy skoro boi się ze w każdej chwili go zwolnią.

Gość przelotnie
20.04.2012] 12:05 [zgłoś do usunięcia] dobrze prawisz dla mnie embrion prosze pani nie jest człowiekiem tak jak nasionko nie jest drzewem. kiedyś tym drzewem będzie, ale na etapie nasiona nim nie jest. taka łopatologiczna analogia Nasionko moja droga to twoja komórka jajowa lub plemnik - możemy tak powiedzieć. Gdy to nasionko włożysz do ziemi i ma sprzyjające warunki zaczyna się proces wzrostu. Twoja komórka jajowa co miesiąc kończy na podpasce i to faktycznie normalną jest rzeczą, ale gdy dojdzie do zapłodnienia i zarodek zagnieżdża się w macicy to już jest początek życiowego procesu i obojętnie na jakim etapie go przerwiesz /czy serce już zaczęło bić czy nie/ to go PRZERYWASZ !!!!!! Pozbawiasz go prawa życia ! Ale jeśli dla ciebie to to samo co wyrwanie roślinki z ziemi...........

Gość Francoise
do dobrze prawisz twoja dedukcja nie jest wcale logiczna i najwyraźniej nie czytasz ze zrozumieniem światopoglad i religia to sprawy indywidualne nie dostrzegasz jednak najwazniejszego problemu bo inaczej jak wytłumaczyc fakt,że beda kobietą radzisz innej kobiecie dokonać aborcji?? pewnie sama masz takie doświadczenia i teraz szukasz usprawiedliwień dla swojego czynu

no ok. maz autorki martwi sie o prace - uazasdnione. a przepraszam ze zapytam: kto na dzien dzisiejszy ma 100% pewnosc ze jutro, za tydzien, miesiac czy pol roku albo dalej pracy nie straci? macie taka pewnosc? bo ja np. nie.