Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kościanówka

Od tygodnia drgają mi mięśnie, cała poduszka pod kciukiem i m. lewego uda.Pomocy

Polecane posty

Gość kościanówka

Mam już tego dość, co to może być?? :o Nieważne, czy siedzę,czy idę, czy śpię, czy robię cokolwiek innego. Mam mimowolne skurcze tych mięśni i doprowadza mnie to już do szału. Tak, wiem, magnez, tyle, że od 4 dni biorę 2 tabletki dziennie i nic :o Nie piję kawy, nie wypłukuję go z organizmu :o Błagam, podpowiedzcie mi co to może być i co mogę zrobić, bo ocipieję:(

Gość kościanówka
No to ile mam czekać? :( Wczoraj już desperacko owinęłam sobie rękę bandażem elastycznym, żeby tego nie czuć, ale nic nie pomogło :( A może to co innego niż niedobór magnezu?

Gość nerwicaaaaa
masz jakieś stresy?

Gość kościanówka
Potas tez mam w domu, wezmę, dzięki za radę. Stresy? No niekoniecznie, nic specjalnego raczej. Zastanawiam się tylko skąd takie dolegliwości :o Jak mi to nie przejdzie, to po weekendzie chyba pójdę do lekarza :o

Gość a smacznego
za mala dawka magnezu, kiedys przy problemach bralam 6 razy dziennie, zapytaj w aptece

Gość Mam duży problem
Wiesz jak trudno uzupełnić niedobór magnezu? Mnie to zajęło 6 miesięcy intensywnego łykania 4 tabletek dziennie, pod kontrolą lekarza, ale jak już zaczęło działać, to się czułam jak nowo narodzona. :)

Gość cvxcv
to nerwica .. a raczej jej objawy .

Gość halo halooooooooo
bierz magnez + potas. czyli np. aspargin na niedobory wpływa głównie stres i kawa a poza tym idz do lekarza - moze to jakis problem neurologiczny

Gość kościanówka
Dziś i tak nie dam rady, pracuję do 18 :( Dzięki dziewczyny, wezmę ten potas, dalej będę brała magnez, mam nadzieję, że jeśli nawet nie przejdzie, to chociaż te objawy zmaleją. 6 miesięcy na uzupełnienie niedoborów?? O matko kochana! Ja nie mam tyle czasu, prędzej sobie rękę odetnę :D :(

Gość www.oSilowni.pl
Magne, potas i efekty dopiero za 2-3 miesiace.... i lepiej kup magnes w uderzeniowej dawce z 1570mg bo reszta to szajs:) I tak nie ma tego co tam pisza