Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpilkowacama

Żelowe wkładki do szpilek...

Polecane posty

Gość szpilkowacama

Czy takie wkładki będą się dobrze trzymały także na miekkiej podeszwie? Mam 12cm szpilki (na codzień nie chodzę w tym ustrojstwie, mam je tylko do sesji zdjęciowych), z odkrytymi palcami, w kostce zawiązywane na wstążeczkę, no i podeszwę mają nie skórzaną, ale taką jakby zamszową, miękką. Szpilki są dość luźne i noga strasznie mi się z nich zsuwa, więc jedynym rozwiązaniem są te wkładki, tylko zastanawiam się czy ten silikon pzyklei się do takiego miękkiego materiału. Może ktoś wie coś na tn temat? Będę bardzo wdzięczna :)

Mam szczupłe stopy więc zazwyczaj mam luźne buty. Sama noszę w zamszowych szpilkach żelowe wkladki, nie narzekam dobrze się trzymają.

Gość dżajabajt
ja też mam ale nic nie dają :o a w kórym miejscu macie je przyczepione? pod palcami czy pod piętą??

Gość małarozmówka
Jak już to pod palcami. Z tym, że ja np. jak mam tą wkładkę, to noga jest dość ściśnięta i stają się mało wygodne. A bez wkładki noga jeździ. Próbowałam też takiego czegoś co się przyczepia do buta z tyłu stopy, tylko się odklejało. Będę jeszcze próbowała, to było najwygodniejsze i najskuteczniejsze.

Gość mialam takie wkladki
szczerze-na krotkie wyjscia sa ok, jak wyjechalam i spacerowalam,zwiedzalam miasto,to po rpsotu pod wplywem stopy,nacisku sie rozerwaly wrecz, one po jakims czasie jezdza pod stopa,nie sa przeciez na stale,a silikon jest uciagliwy,pod wplywem ciepla np latem i uciskania przez stope moze sie znisczyc szybko