Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khljvt

nie lubie robic obiadów!

Polecane posty

Gość khljvt

nie wim co zrobic, poza tym nie lubie tego robic!

nie wiesz co? spisz sobie wszystkie dania, jakie robisz/lubisz i wystarczy rzut okiem i wybór co na dziś/jutro a co do nielubienia... na siłe nie polubisz, na to nie ma rady

Gość sderty
A ja nie lubię zmieniać papresów małej.... i kogo to obchodzi?? albo się dogadasz z facetem, ze to on gotuje, albo... rób i nie marudx

Gość aaaaaaarwena
jakie zalozenie od razu ze na pewno ma faceta :D ja robie kiedy mi sie chce i zyje ;) zycie jest za krtkie nie ma co sie zmuszac d o niczego

Gość omatyldooo
Ewa, 33 Ty ponad 40 latko nie mędrkuj,bo akurat Ty nie jestes w robieniu obiadów autorytetem,bo nie moze nim byc osoba,która gotuje zupy ,które cała rodzina spożywa 3 dni pod rząd.

Gość omatyldooo
Ewa, 33 Ty ponad 40 latko nie mędrkuj,bo akurat Ty nie jestes w robieniu obiadów autorytetem,bo nie moze nim byc osoba,która gotuje zupy ,które cała rodzina spożywa 3 dni pod rząd.

Gość omatyldooo
Ja też nei lubię,ale muszę i tyle.I gotuję codziennie.

ja, Ewa, 33 ponad czterdziestolatka - jestem wprawiona przez ciebie, pomarańczko, która mój wiek, nie wiedzieć czemu, kłuje w oczy, w bardzo dobry nastrój z rana, moja, ponad czterdziestolatki, osobista powsinogo kafeteryjna :)

Gość pot
takk Ewa33 towszechmądra i wszechzdolna idealna kobieta

Gość omatyldooo
Ewa, 33 Kobieto,opanuj sie ,zajmij sie pracą w tej chwili,a jak przyjdziesz do domu,to zajmij sie zyciem rodzinno ,towarzyskim. Wiek mnie Twój nie interesuje ogólnie,tylko wpisuje go,aby ludzie wiedzieli,ze ponad 40 letnia kobieta ma tak napukane w głowie,na każdy temat sie wymądrza,a idealna nie jest,aczkolwiek za taką sie ma.

Gość omatyldooo
Ewa, 33 przyganiał kocioł garnkowi. Nazywasz mnie "pwsinogą"kafeteryjną,a sama "latasz"po tematach i wymądrzasz się. Ty uzależniona jesteś od kafe.

Gość ale co wy sie dziwicie
Ewa 33 nie ma zadnego zycia poza kafeteria:O o przepraszam ma koty:classic_cool: