Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

porady sercowe- nasze nowe chobbi

Polecane posty

a jak kiedys ktos przypadkiem bedzie u mnie w mieszkaniu, zobaczy jegi zdjecie, okaze sie ze go zna i mu powie i co wtedy? bedzie ze jestem psychopatka i mnie jeszcze zamkna

Droga marto, problem tesciowych znam doskonale. Podejrzewam, ze po slobie pzez jakis czas gluwnym waszym problemem bendzie jego matka, zatoczycie zapewne niejedno walkie o to kobiete. Dzis pzeszkadza ci tylko to ze on do niej idzie. Ale za jakis czas bendzie ci pzeszkadzalo w niej wszystko, nawet to ze ona poprostu istnieje. Niestety cie nie pociesze, jesli nie doprowadzisz do klotni twojej z tesciowo i twego menza z jego matko to wasz zwionzek nie pzetrwa.

🖐️ odchodzę z kafe-ponieważ trzy Damy to dla mnie za dużo-a ja nie popieram trójkątów-...to moje ostatnie słowa na kafe:-( Trzymajcie się DAMAbezŁASICZKI-ta prawdziwa🖐️

Zwiazdy- to tzymaj to zdjencie pod podoszko, zrub mu miejsce na luszku, zwolnij pulki we szafie na jego ciuchy, zobaczysz ze za jakis czas wlasnie on. Zapelni te wszystkie mjejsca.

Hej nie ponoiedzialek ona, dawno cie nie bylo, tak sie stensknilismy. To nie nasi fanie a idole, wienc jest rurznica, ale prawda jest jedna, nie ma josz tyle czytelnikuw co wczesniej, ale dobze ze ty jestes, pzynajmniej cos sie dzieje.

Damolko jakie tzy damy? A gdzie je reszta? Nie otchoc od nas, co sie stalo

No wlasnie. Zwiazdeczko, my chyba cos pzegapilysmy, ja piersze slysze, rzeby ktos sie pot damolkie potszywal.

Mam problem pomozeta? otusz ze swojo przyszlo nie doszlo tesciowo o imnieniu gejsza nie gadam od pul roku i bardzo dobrze mi z tym obchodze nawet rocznice;-) no bo muj chlop jej ukochany syn sie z niom o psa naszego ukochanego poklocil bo jej pzeszkadza no i ma i ona na mnie sie tez rozgniewala a mytam mnieszkamy z niom a na weekendy u mnie no i ona ta psychiczna gejsza dzis do pracy naslala na mnie swojom siostre i ttamta mnie nenkala psychicznie jaka ta gejsza biedna itp itd a gejsza tylko udaje tako sierote a w domu je chamska

To ja nic nie wiedzialam zwilazdeczko. Jak moglam pzegapic potszywa mojej damolki, no jak pytam? Co za tragedia!

ale prawdziea dama sie nie denerwowała podszywem, wrecz przciwnie. kto tu znowu przeszkadza