Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamboradaaaert

ZWRÓCILIBYŚCIE UWAGĘ TEJ KOBIECIE NA MOIM MIEJSCU??

Polecane posty

wredna blondyna -Ja z koleżankami lubię od czasu do czasu zajrzeć do lumpeksu.Najlepsze są te w UK. Nigdzie nie kupi sie np.tak pięknych dodatków:chust,szali,pasków.Ostanio ubrałam sie w zwykłe,grantowe rurki,białą koszulkę retro i żakiet .Wszystko kupione w New Look. .Ale wisienką na torcie była chusta którą owinęłam fantazyjne wokól szyi.Cudo.W tramwaju,na ulicy,na uczelni wzbudzała zachwyt.Kosztowała całe 2 funty:) Co do własciwego tematu:na twoim miejscu zwróciłabym uwagę tej pani.Nikt nie lubi być traktowany jak potencjalny złodziej.

Gość gfujhmgx
w rossmanie tragicznie jest i powiem ze malowidla jakos zawsze niechetnie kupuje..i nie mam radosci z kupowania bo ciagle spieta stoje i czuje za soba jakktosa patrzy na mnie ... szlag mnie trafia zawsze ..mam ochote wyjsc ... a strasznie dlugo wybieram malowidla albo np perfumy jakies inne jakbym chciala ... nie mozna w spokoju zrobic zakupow

Rozumiem że pracownicy nie chca zwracać kasy za ewentualne kradzieże ale jednak jakiś umiar i dyskrecja są potrzebne bo takimi metodami można odstraszyć uczciwych ale wrażliwych klientów.

Gość jest to wkurzające i trzeba
był taki czas, że w piątki miałam wolne, dlatego łaziłam na zakupy - w dżinsach trampkach i bluzie, nieumalowana, z siatami. Wtedy zawsze ochroniarze albo ekspedientki łaziły za mną jak za potencjalną złodziejką. Wszystkich przebijał ochroniarz w Rossmanie :), aż któregoś dnia mu rzekłam : O dzień dobry, dziś też chce mi pan towarzyszyć w zakupach? to niech pan mi siatek popilnuje facet coś bąknął i poszedł :D Najśmieszniejsze jest to, że do pracy latam w garsonkach, szpilkach i całym tym rynsztunku biurowym - wtedy jakoś rzadziej za mną łążą

Gość gfujhmgx
wlasnie, oni odstraszaj klientow.... ja juz nie raz wyszlam ze sklepu.. bo wchodze i czuje te oczy na mnie... albo przed przymierzeniem czegos ... jestem strasznie wrazliwa i nie lubie jak kto obcy tak na mnie patrzy ..to jest bardzo peszace

Gość gfujhmgx
ochroniarz w Rossmanie przebija wszystko :D oni powinni miec jakies szkolenie z tego zakresu by nie odstraszac klientow... co innego za moimi plecami ciagle zerka moj facet albo siostra bo pomaga mi wybrac, zna moj gust i wogole, ale jakis obcy czlowiek ... ??? czuje sie jak na bazarku z lat wczesnych 90