Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Lusia, denerwują cię ludzie szczęśliwi?:) masz z tym jakiś problem? ....................

Gość myślisz Lusiu, że Twoje
wpisy lub ZS obrazują wyjątkową szczęśliwość?

Lucy no właśnie... ja za to widze,że problemem jest niewątpliwie to, iż swoje wypowiedzi niejako dopasowujecie do nie powiem kogo:) dla mnie to byłby problem dla mnie nie jest problemem, że jakiś niedowartościowany być może człowiek, nazywa mnie na kafeterii tak, czy inaczej to dla tego człowieka powinien być problem, że określa tak kogokolwiek. No ale że tak powiem nie mam na to wpływu. :)

"myślisz Lusiu, że Twoje wpisy lub ZS obrazują wyjątkową szczęśliwość?" a czy powiedziałam że moje wpisy pretendują do obrazowania wyjątkowej szczęśliwości?

określa tak kogokolwiek... i nie wnikam, czy bez rumu, czy z rumem :) to i tak jest dość żenujące, nawet jak na pobyt na kafeterii. :) ale jak już wcześniej pisałam, to on ma z tym problem.

Gość myślisz Lusiu, że Twoje
to było pytanie. Odpowiesz?

Gość hausididd
zawsze szczery naprawdę jest chory psychicznie kaze nam sie zastanawiac dlaczego nie pisze na topikach o nim samym jakby to kurwa kogoś obchodziło co on paczy?

Lusiu, pisałam już kiedyś, że szczęście to nie jest stan permanentny Teraz się czuję dobrze i się z tego cieszę... kiedyś może być inaczej, to wtedy się będę martwić ale zazwyczaj martwić się na zapas nie ma potrzeby :)

kiedys zadalem tez pytanie, dawno temu co by sie stalo, gdyby nadzieja 8 zalozyla swoj topik, jaka bylaby frekwencja, jakie bylyby rozmowy strasznie jestem ciekaw :-)

Gość hausididd
i jeszcze zmienia niki a ma pretensję do innych ze to robia

kaze nam sie zastanawiac dlaczego nie pisze na topikach o nim samym juz sam fakt, ze ktos odbiera moja prowokacje jako "kaze mi cos zrobic" swiadczy o bardzo dziwnym postrzeganiu forum internetowego :-)

myślę, że moje wpisy, (ocenę jakości pominę, ale porównajmy ich ilość) obrazują mnie jako użytkowniczkę z dużo większym wyczuciem jak należy się zachować wśród ludzi/nicków, szczęścia nie mam potrzeby tutaj manifestować :)

wariatka tanczy dalej, ale ma do tego psie prawo, niech sobie tanczy a czy to byly monologi czy rozmowy niech kazdy sobie oceni sam podobnie niech kazdy sobie ocenia czy wariatka jest wariatka czy tez nie :-)

co by sie stalo, gdyby nadzieja 8 zalozyla swoj topik, jaka bylaby frekwencja, jakie bylyby rozmowy Dojrzewam powoli kiedyś... może...

ktos ma pomysl co by sie stalo, gdyby wariatka zalozyla topik? ktos ma pomysl jaki bylby temat tego topiku? smialo, zgadujcie :-)

regula tez jest to, ze wystarczy zeby sukienka albo czizas pojawila sie na topiku, zeby zaczela sie ciekawa dyskusja i wariatka niezwlocznie sie ewakuuje :-) taki juz los wariatki

zapraszam na krakersy? mozliwe, a jesli zalozy to wspolnie z druga wariatka zuzanna to bedzie herbata i krakersy :-)

Oczy A możesz napisać, jak określić człowieka, który naznacza innych użytkowników mianem wariatka - bez żadnej racji, w powodu osobistej niechęci spowodowanej tym,że nie może dogonić intelektualnie wyżej wymienionej? Pisałeś kiedyś, że nie pochwalasz emocjonalnego podejścia Sądzę,że już dawno przekroczyłeś wszelkie normy jeśli chodzi o podejście emocjonalne to problemu, do osoby, do faktów Radzę przemyśleć, bo to nic nie ma wspólnego z racjonalizowaniem, które tak zawsze i "szczerze" jak widać podkreślasz :O

teraz kolejna refleksja czy ike zmadrzala wreszcie? czy dalej bedzie sie trzymac swojego motto - ide tam, gdzie mnie nie chca :-) aaa i nie wycierac sobie geby moim nickiem :-)