Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonananananana

PILNE czy jest ktos kto sie zna na komputerach ???

Polecane posty

Gość celeron nie moze miec
na zrzucie jest 65 czyli prawidlowa poza tym nie wiem cyz to program producenta plyty czy nie jesli inny moze nieprawidlowo odczytywac tem. takie dane sprawdza sie w biosie jesli tam jest 90stopni to cos nie tak. zreszta wtedy powinien sie wlaczac alarm i komputer powinien pikac jesli alarmu nie wylaczalas w biosie. pasty nie dotykaj bo jesli jest z jonami srebra i dotniesz pozniej nierozwaznie plyty to bedzie zwarcie. ona nie wysycha nawet po latach poza tym gdyby wyschla to komputer by wariowal od przegrzania.

Gość kompiutra nie ma bez jutra
do przegladania netu wystarczy taka za 300-350zl;) Nie sadze, zeby potrzebna Ci jakas Hi-Endowa;) No chyba, ze lubisz bawic sie w OC;) A do tego jakis intel i3 i 4GB DDR3:classic_cool:🖐️

@celeron nie moze miec: myslisz, ze do takiego procka uzyli jakiejs super pasty?:D🖐️

poza tym 65st to nie malo w idle ja mam 29-30, w stresie max 50-52;)🖐️

Gość supe wreszcie cos robia
to nie super pasta a najpoluparnieszja kosztuje 5zl i bardzo prawdopodobne ze wlasnie taka masz latwo sie nia ubrudzic i dotknac innych podzespolow nawet doswiadczonym sie zdarza. mozesz ja sama wymienic ale zaloze sie ze nie bedziesz potrafila sciagnac wiatraczka i radiatora z procesora wiec daj sobie spokoj bo na pewno urwiesz zaczep w koszyczku. masz takie gniazdo ze latwo je zepsuc. monitoruj temperature i nie rob nic. sprawdzaj wiatrak czy sie kreci moze sie zacinac. i zobacz czy on sie faktycznie kreci a nie co pokazuje program. poza tym program pokazuje dwa wiec moze szybciej kreci sie jakis inny na plycie a nie ten ma procesorze on moze juz zdychac. jak odkrecisz obudowe to zobaczysz ktory sie kreci i czy plynnie czy zacina.

skad zuzycie procka siegajace 100% ?:o

nie to normalna tem. dla takiego celerona. tem. systemu tez jest w normie chociaz moglaby byc inna. masz jakies wirusy albo cos co obciaza procesor lub problem z chlodzeniem ale spoko przy 65 stopniach procesor sie nie stopi. po kilku godzinach pracy nie podskoczy wiecej jak do 68.

proste pytanie: wyje Ci komp jak suszarka? jesli tak, tzn, ze chlodzenie procesora dziala;)

Gość zielonananananana
wiatraczek na procku dziala caly czas nie zacina sie a 100 % oobciazenia nie mam pojecia skad ???

wirusy und trojany?:classic_cool:🖐️

moze glosno dzialac wentylator zasilacza i ona tego nie odrozni :D poza tym na jej plycie na pewno za wyjatkie wiatraczka na procesorze jest drugi chlodzacy chip plyty glownej co widac w programie bo sa dane z dwoch zrodel. wentylator zasilacza nie jest podlaczany do plyty wiec nie ma jego monitoringu.

Gość zielonananananana
wiatraczek dziala cicho tak jak zawsze ale rano wyl jak odkurzacz ale kliknelam na pc health i tam byly pokazane 3 temperatury 70 , 80 , 90 i te 90 bylo w czerwonym prostokacie jak z tego wyszlam to juz jest ok tak jak by sie nic nie stalo wiec z tad moje pytanie dlaczego po starcie kompa wyskoczylo cos takiego ???

Gość zielonananananana
musisz srac w moim temacie na leb se nasraj

wyskoczylo bo byl przegrzany bo wiatraczek sie najwidoczniej zatrzymal. niedlugo byc moze calkiem stanie wiec trzeba szukac nowego coolerka przy okazji mozna wymienic paste ale sama raczej tego nie zrobisz.

podejrzewam ze ona nie tyle na co we lbie juz ma nasrane.

Gość zielonananananana
piszesz ze sie przegrzal ale ja go wlaczylam po calej nocy przerwy?????? wiec skad przegzanie?

jak wentylator nie dziala to procesor sie przegrzewa musial sie zaciac wlaczylas komputer a wentylator sie nie zaczal krecic.

nie mogl sie przegrzac tuz po wlaczeniu😴

Gość zielonananananana
a to bylo tak wlaczylam guziczek i zaczal od razy wyc jak suszarka od razu

oczywiscie ze mogl przytrzymaj coolerka palcem i zobaczysz jak szybko tem. bedzie rosla. wyl bo alarm mu sie wlaczyl.

mogl tez wyc bo czujnik pokazywal ze cooler ma zero obrotow na minute.

Gość zielonananananana
moze wlacze avasta na skanowanie i zobacze bo to moze faktycznie jakis trojanek ???

nie mogl, nie po paru sekundach😴 nie moge, mam scythe, nie boxowy shit😴🖐️

Gość zielonananananana
pisaliscie ze jak wlacza sie alarm to wyje jak pogotowie a u mnie nic az tak nie wylo tylko glosno chodzilo jak suszrka ..... przepraszam ze tyle pytan ale jestem przerazona i do tego kompletnie zielonaaaaaaaaaaa :(

a nie masz jakiegos chlopa pod reka? bo ciezko wytlumaczyc/doradzic przez net:o

Gość zielonananananana
no wlasnie nie :( jedyny pod reka nie proszony to pochwa ktory mnie wyprowadza z rownowagi IMBECYLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

chetnie bym pomogl, ale nie wiem nawet gdzie przebywasz:classic_cool: P.S. sprzedam OCZ 2x2GB DDR2 800MHz:classic_cool: Procek c2d E6700 2,66 und 2x2GB Geil Ultra 800MHz w dualu. Gratis dorzuce płyte gigabyte:classic_cool:🖐️

Gość zielonananananana
i tu sie pojawia problem bo teraz jestem w UK :( dlatego nie ma nikogo kto by na miejscu pomogl :(