Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka88765

Napisał mi...

Polecane posty

Gość Stokrotka88765

"coś mi się wydaje że my już długo nie pociągniemy" smutno mi, czuje ze bedzie chcial to zakonczyc bo nic mi od 2 godz na smsa nie odpisal. Ostatnio jakis nerwowy chodzi, czuje chłód z jego strony... nie wiem co sie z nami stało...a raczej z nim. masakra :(:(:(

Gość amelizora
znam to :(

Gość malaO
daj mu czas na przemyślenia :)

Gość kukurukukuru
ma juz inna

Gość Stokrotka88765
Gdybym mu nie ufała to bym tak pomyslala, że ma inna, ale to raczej niemożliwe...nie wiem co teraz zrobic, na powyzszego smsa mu napisalam ze sie zmienil...teraz po 3 godz mi odpisal "moze"...i co mam mu odpisac? :(

Gość 21 jestem
napisz mu: a mozesz mi bardziej wyjasnic w czym rzecz bo nie rozumiem?

Gość Stokrotka88765
Napisał, że sie czuje w naszym związku nieswojo i obco...

Gość 21 jestem
ajjj :( wiesz co ja to jedynie bym zrobiła tak, albo zerwala teraz kontakt i zostawila go zanim on zostawi Ciebie, chociaz tak jakby juz to robi... albo spotkala sie z nim i pogadala na ten temat, zeby nie konczyc tego przez sms'a....

Gość paannnaamłoddaaa
Słuchaj.. jak długo jestes z tym facetem?.. Kiedys miałam podobna sytuacje... facet sie ode mnie oddalał, nie mówil ze kocha w ogóle był w stosunku do mnie obojetny. Mozesz dokładniej opisac jak sie zachowuje w stosunku do Ciebie?

Gość Stokrotka88765
Jestem z nim prawie 3 lata. Z czym inaczej? Ja mu opowiadam o swoich problemach, on wgl, kiedys bylo inaczej...kiedys codziennie chcial sie widywac, a teraz kiedy ja pracuje, chdze do szkoly i malo czasu mamy dla siebie, to wczoraj poszedl z kolegami do baru jak mielismy okazje sie zobaczyc...to zaproponowalam zeby pozniej mnie odwiedzil bo i tak o 20 skonczyli spotkanie ale nie przyjechal....ostatnio bylismy tez w kinie, na palcach moze policzyc ile slow zamienilismy spedzajac ze soba 4 godz :(

Gość Stokrotka88765
no a ja mu powiedzialam ostatnio "Kocham cie" a on na to "To dobrze" :( ;/

Gość sdxfgchbjnk
Weź dziewczyno daj spokój. Trzeba mieć swój honor i godność. Jakby mi palant takie rzeczy napisał albo inne głupoty bym mu odpisała: "Sorry, pomyłka, nie znam cię" albo "A to my byliśmy razem?" I to byłby mój ostatni kontakt z nim. Olać mięczaka.

Gość 21 jestem
wiesz mo,że poczul ze się wypala... mysle ze powinniscie dac sobie czas, odsun sie od niego, przestan pisac, przestan pierwsza wuchodzic z inicjatywa spotkania itd... zobaczysz co zrobi, jesli nie bedzie mu sie poprawialo i dalej bedzie w takim nastawieniu to nic inego nie mozesz zrobic jak go zostawic....:(

Gość Stokrotka88765
łatwo sie mówi, ale jak sie jest z kims 2,5 roku to nie jest takie proste :( A teraz mi odpisal ze malo rozmawiamy...no mnie powalilo...bo ja zawsze probuje nakrecic rozmowe, pytam co mu jest jak smutny siedzi, to odpowiedzial ostatnio ze nic, zwierzam mu sie z problemow a teraz mi mowi ze malo gadamy ;/

Gość paannnaamłoddaaa
Autorko.. miałam tak samo.. zaczynał od spotkan z kumplami, bo uwazał ze mało ma czasu dla siebie chociaz kumple byli na1 miejscu.. spotkania stawał sie wymuszone.. albo sie kócilismy albo wcale nie gadalismy. W koncu wyrzucił z siebie wszystko i padł słowa NIE KOCHAM CIE.. tak moze byc równiez w Twoim przypadku.. zakoncz to zanim on Ciebie upokorzy i zrani jeszcze bardziej..

Gość Stokrotka88765
Ale ja go Kocham...Cięzko mi zrobić taki krok....

Gość Stokrotka88765
21 jestem - chyba to jest najrozsadniejsze co mogę zrobic..ale tak sie boje ze to bedzie koniec :(

Gość paannnaamłoddaaa
wiem ze bedzie ciezko, ale spróbuj sie od niego odsunac..olewac go..

Gość Stokrotka88765
Tylko druga sprawa o ktorej nie wspomnialam - on sądzi właśnie że go olewam to teraz to juz wgl moge dolać oliwy do ognia... ;/

Gość paannnaamłoddaaa
21 jestem.. uwazam ze ma w zupełnosci racje

Gość Stokrotka88765
dodal sobie piosenke Pezet - Spadam :(

Gość Pedrooooooooo
Poluzuj kontakt, dziewczyny maja racje.

Gość paannnaamłoddaaa
przetrzymaj go.. niech zateskni i zobaczy kogo moze stracic..

Gość Mała mi jest wielka
boh..raczej szczątkowe pokłady dojrzałości w nim widzę skoro o takich rzeczach pisze CI w sms....żałość

Gość Mała mi jest wielka
aha - i serio tego kwiatu jest pół światu, nie marnuj czasu na ludzi, którzy nie zasługują sobie na to..... :) mówię Ci to z perspketywy kilkunastu już lat w relacjach damsko-męskich :) dzisiaj boli - szybko terapia na zapomnienie chłoptasia (bo to chłoptaś, nei facet, on Cię nie chce, ale nie wie jak to powiedzieć) za miesiąc będzie on przed Tobą padał, albo po prostu przekonasz się że po prostu Cię nie kochał.

Gość 21 jestem
tak więc musisz podjąc decyzję , bo nikogo nie zmusisz do milosci, jego tez nie:( wiadomo ze jest ciezko, ale wiesz jesli bedziesz z nim a on bedzie Cie olewal to potem powstanie watek : czy on mnie kocha? mysle ze sama wiesz w czym rzecz, ja wiem ze trudno, ale czasem trzeba podjac takie radykalne decyzje by pozniej bylo juz tylko lepiej...