Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitas$

Czy jestem aż tak bezczelna?

Polecane posty

Gość Vitas$

Gdy widzę swoich bardzo miłych sąsiadów udaję że ich nie widzę i nawet nie mówię dzień dobry ponieważ nie będę dla nich się specjalnie wyrężać ,kurcze ale oni jednak martwili się o mnie a ja taka oziębła dla nich zresztą jak dla wszystkich :o no co wy jako moi sąsiedzi prawie znajomi byście sobie o mnie pomyśleli,że jestem niewychowana? Przecież tak nie jest i w ogóle nie wiem dlaczego taka jestem...

Gość Vitas$
No i co ?

Gość aqfka
tak, pomyślałabym, że jesteś burakiem skoro powiedzenie 'idzień dobry" to dla Ciebie taki wysiłek i dokładnie tak myślę o swoich sąsiadach, którzy tego nie robią (albo udają, że mnie nie widzą żeby przypadkiem nie powiedzieć tych dwóch, mega trudnych słów).

Gość Vitas$
Okej, może to i prawda ale mam to gdzieś co sobie pomyślą. Niech sami się wysilą :D

Gość powiem i ja ......
jakbyś była moją sąsiadką to przyznam szczerze że nie miałabym o Tobie najlepszego zdania...w końcu nikt Ci nie każe się wielce zaprzyjaźniać z sąsiadami i spotykać się z nimi towarzysko ale powiedzenie dzień dobry czy nawet zagadanie na temat pogody nie wymaga aż takiego wysiłku pamiętaj że dobry sąsiad to skarb czasem więcej wart jak rodzina

Gość Vitas$
Bezdomna, porąbało? :o

Gość aqfka
To nie chodzi o to, że oni mogą się wysilić, bo pewnie mogą i nie raz to zrobili, mam rację? U mnie np też mam takie 2 niunie w wieku moich rodziców. Mówię im dzień dobry to kurwa sapią i stękają jak mają odpoweidzieć, taką łachę robią. Do tego doszło to, że potrafiła sucza jedna z drugą przejść obok mnie, patrząc prosto w oczy i jeśli nie powiedziałam pierwsza - ni chuja, one też nie. Więc takim przestałam mówić, myślę, że zrobiłam im przysługę jeszcze :D Ale tak bez powodu? W dodatku komuś, kto jest dla Ciebie uprzejmy? Chamstwo i tyle, a dodatkowe pieprzenie o tym, że co Cię to obchodzi świadczy tylko o buractwie, o którym pisałam wyżej.

Gość gość
Czego nie będziesz robić? "Wyrężać" się ??? Buahahahhha, a co to za czynność, że tak zapytam, bo słownik poprawnej polszczyny nie przewiduje takiego czasownika.

Gość gość
dzien dobry sztuczne zwyczaje a za plecami obrabianie d**y,to dzien dobry to sztuczny twor,tak samo smacznego

Gość gość
Nie ma jak odświeżać rzeczy z lamusa... Zwłaszcza takie beznadziejne.

Gość gość
wasze problemy sa zawsze z d**y od stuleci co za róznica

Gość gość
dziś Po za tym " smacznego " to brak kultury . Ale zwyczajne dzień dobry chyba nikomu nie zaszkodzi ?

Gość gość
Jestes niedodupczona muszę cię dodupczyć;-)