luska.s 2 Napisano Kwiecień 20, 2012 czy któras z was brała lub bierze te tabletki? co mozecie o nich powiedzieć? jakies skutki uboczne? Jaka jest ich cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że każda kobieta na dane tabletki reaguje inaczej. YAZ bardzo dobre, zero skutków ubocznych, cena ok. 38zł, początkowo (czyli niecałe dwa lata temu-34zł). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Kwiecień 20, 2012 tak zdaje sobie sprawe ale warto zapytac rowniez innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olkahrhr Napisano Kwiecień 20, 2012 biore YAZ i place 43zl skutkow ubocznych nie odnotowalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 20, 2012 Dołączam się do opinii, że każdy organizm inaczej reaguje. Ja byłam z Yazu niezadowolona. Tzn.początkowo było wszystko ok, ale z czasem zaczęłam mieć silne i coraz częstsze bóle głowy (co mi się wcześniej nie zdarzało). Skończyło się na 2-3dniowychc migrenach i jechaniu na przeciwbólowych. Po zmianie tabsów - migreny jak ręką odjął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Kwiecień 21, 2012 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach