Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serduszko5

sztuczne rzęsy

Polecane posty

co polecacie? ile to powinno kosztować i jakie rady a propos zabiegu? używałam sztuczne rzęsy strip lashes od artdeco, są do wielokrotnego użytku, więc warto zainwestować. ale myślę, że czas na permanentne rozwiazanie... więc?

Gość Anonimmmm
myślę, że te rzesy artdeco sa spoko, ale lepiej chyba pojsc do kosmetycznie nie uwazasz?

nie :) o wiele więcej kosztuje, a rzęsy od artdeco świetnie zastępują pracę kosmetyczni i w dodatku mogę to zrobić sama :)

sztuczne u kosmetyczk kosztuja 150 zł, w wawie bo tak robila moja sis.co 4 tyg uzupelnianie koszt 90 zł.

oh to nie tak drogo, może jednak się za to zabiorę :) przy okazji polecam te moje rzęsy od artdeco, bo są wykonane z naturalnych rzęs i też pięknie wyglądają :)

Gość 15-115 SPA Warszawa
By twoje naturalne rzęsy były dłuższe i grubsze godne polecenia jest odżywka RevitaLash- efekty widać już po 3 tygodniach i jest to preparat przestosowany przez wiele osób i polecany. Można go nabyć w naszym salonie.

Kosmetyczka wita ;) Nie ma co się bawić z doklejaniem rzęs co jakiś czas. Idź do salonu i będziesz miała po problemie. Sama chodzę regularnie do salonu plus dla urody w gdańsku, płace za zagęszczanie 1:1 220 zł. Jak na trojmiasto nie jest źle.

W plus dla urody aktualnie jest jesienna promocja na przedłużanie ;) Ale bez promocji, z tego co pamiętam, cena też jest poniżej 300 zł

Gość gość
kiepska reklama theivilguabe1974!

Gość natka443
Hej, witam;-)) Ja od dłuższego czasu wszystkie produkty do salonu kupuję ze strony www.noblelashes.pl . Wybór mają zacny, wszystko dobre jakościowo, żadnego made in china ;) Polecam – miła obsługa i sprawna wysyłka towarów.