Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikusinska

tylko naprawdę ładne kobiety wyglądają dobrze jako brunetki

Polecane posty

Gość kikusinska

wyjątek stanowią panie z południową urodą, ale np. Słowianka musi być ponadprzeciętnie urodziwa, żeby dobrze wyglądać w ciemnych włosach, nie uważacie ?

Gość fffffffffffffdghfd
to samo można powiedzieć o blond włosach

Gość obrzezane żydki gazeta peeel
pleciesz....poludniiowa uroda to szajs... wloszki, hiszpanki to jakies pomywaczki najładniejsza są Polki

Gość kikusinska
Nie, w blondzie wyładnieje przynajmniej trochę każda kobieta, a do ciemnych włosów trzeba być mega laską, żeby zostać zauważona

Gość kikusinska
ale temat nie dotyczy poludniowej urody tylko tego, ze do ciemnych wlosow trzeba miec bardzo ladna twarz, zeby nie zginac w tlumie

Gość retyutyu
dawno nie czytałam większych bzdur... :D

Gość wandalka
zgadzam się, że trzeba mieć zajebista urodę by w ciemnym wyglądać ładnie...blond (dobrze dobrany) rozjaśnia twarz i dodaje powabu

Gość -098765433211233456677
bzdury piszesz!!! ja zawsze miałam włosy ciemne i kiedyś strzeliło mi do głowy zrobić blond...porażka, nie ma jak ciemne a wcale nie uważam się za piękność!!!

Gość kikusinska
Moze wyszedl Ci kurczakowy blond lub po prostu masz taki typ urody, ze lepiej Ci w ciemnych. Po prostu platynowy blond przyciaga uwage przez sama swoja jaskrawosc, natomiast tylko naprawde ladna brunetka bedzie przyciagala uwage na ulicy

Gość -098765433211233456677
nie wszystkim pasują jasne włosy i tyle w temacie i nie trzeba być pięknym aby mieć włosy ciemne, a platymowe też już miałam. Wypróbowałam na sobie naprawdę dużo kolorów i chyba nie miałam tylko zielonych włosów:):):)

Gość blondynki idiotynki
ale masz racje, moja kolezanka naturalna bruneta/szatynka miała twarz jak jakby miała uposledzenie jakies, przefarbowała sie na blond i teraz jej dużo lepiej

Gość ja wiem to na pewno
O matko jaki idiotyzm. Wszystko zależy od typu urody tzn ciepły czy zimny, kontrastowy czy nie.

Gość dziś na pomarańczowo
to nie są żadne bzdury. ciemny kolor włosów wyostrza rysy twarzy, sprawia, że buzia staje się bardziej wyrazista. zresztą większość moich koleżanek z naturalnie jasnymi włosami, po przefarbowaniu na ciemniejszy kolor straciła na urodzie, a jedna wręcz się oszpeciła. tylko jednej jest zdecydowanie lepiej w ciemnych włosach, ale to generalnie tapeciara, więc to raczej kwestia ilości makijażu. to samo w drugą stronę, dziewczyny średnio urodziwe z ciemnymi włosami, po zmianie na blond zdecydowanie zyskały, stały się dużo atrakcyjniejsze.

Gość retyutyu
w takim razie rozumiem niesamowitą pięknością skoro wszyscy uważają, że świetnie wyglądam z ciemnymi włosami? :D

Gość hgdfffd
dziś na pomarańczowo skąd jesteś ?

Gość aj tammmmmmmmmmmmmmmmmm
retyutyu no to ja chyba też jestem pięknością:):):)

Gość retyutyu
no to nie pozostaje nam nic innego jak się cieszyć, że jesteśmy tymi nielicznymi :D

Gość kikusinska
nieskromnie przyznam, ze tez chyba naleze do tego grona :P

Ja miałam i zielone:O Czarny nie pasuje do bardzo jasnej urody i na odwrót. Włosy blond maja inną fakture niz ciemne. Dlatego blada naturalna blondynka wygląda masakrycznie w ufarbowanych na ciemno lekkich, spuszonych wlosach. Odrosty u niej są jak łyse placki, wiec musi często farbować i ma na głowie spuszone siano a ciemne włosy musza mieć gładką strukturę by wyglądać dobrze- blond niekoniecznie. Cieme odrosty mogą wygladać ładnie. Nadają gęstość. Ale jak ktoś mysli, ze blond każdej doda urody, niech spojrzy na zdjecie Donatelli Versace:P

Gość gość
Nieprawda. Znam wiele kobiet, ktore dopiero po pofarbowaniu na czarno zostaly zauwazone i docenione jako piekne. Taka monika pietrasinska z natury blondyna dopiero w czarnych prZedluzanych kudlach jest podziwiana tak samo siwiec natalia w blond jest nieladna. Blondynki maja gorZej bo w czarnych kazdy potwor wyglada dobrze nawet duzy nos kim kardashian nie rzucal sie w oczy