Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalkaa

czy dalibyście wypowiedzenie???

Polecane posty

Gość koalkaa

w mojej pracy panuje mobbing szefostwo krzyczy, obmawia za plecami, bezpodstawnie obwinia za rzeczy które niby sie zrobiło lub nie zrobiło, obraża, dołuje jakiś malutki błąd urasta do rangi katastrofy mam dość, dzisiaj kolejny beznadziejny dzień w pracy właśnie napisałam wypowiedzenie leży koło mnie i myślę co robić? pracy narazie nie znalazłam nowej choć szukam od pół roku na koncie debet 1000 zł czuję że wysiadam psychicznie ale boje sie sytuacji bez pracy co robić? poradźcie!!

Gość koalkaa
podnoszę

Gość echechech
szukaj pracy, wypowiedzenie trzymaj w szufladzie i złóż jak tylko znajdziesz coś nowego, chyba ze masz extra źródło z którego się utrzymasz i spłacisz debet.

Gość echechech
no i trochę wyluzuj, jak będzie ci mniej zależało, bo to tylko do przeczekania to i tym obgadywaniem bedziesz sie mniej przejmować, niech spływa jak po kaczce ;)

Gość koalkaa
dzięki staram się nie przejmować ale to nie jest takie łatwe ja ich nienawidzę, robi mi się niedobrze jak ich widzę dorabiam sobie jeszcze korkami wychodzi gdzieś 600 zl na miesiąc no ale z tego się nie utrzymam raczej kurcze już ryczę

Gość miła od dziś
a nie myslałaś żeby zawalczyć z tym mobbingiem? tak na wszelki wypadek zbierałabym kwity, maile na szefostwo, później idzie się do psychiatry, bierze recepty na uspokojenie i składa pozew do sądu pracy o odszkodowanie, nie dajcie się ludzie! nie zwalniaj się jesli nie masz innej pracy, to ryzykowne gdzie pracujesz?

Weź zwolnienie lekarskie kilka dni, w trakcie szukaj nowej pracy - bez rozgłaszania że szukasz po koleżankach bo jeszcze ktoś życzliwy doniesie. Jak coś ciekawego znajdziesz dasz wypowiedzenie, jeśli nie wrócisz do pracy ''po chorobie'' ;)

Gość Pyzunia 22 lata
zainwestuj w zestaw mały michnik i nagrywaj to co sie dzieje :P potem psychiatra, l4, proces o mobbing i odszkodowanie