Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedrfgthjhgfd

okres a ciaza

Polecane posty

Gość wedrfgthjhgfd

odkad kochalam sie z chlopakiem (bez zabezpieczenia w dni nieplodne, nie skonczyl we mnie) mialam trzy normalne okresy, czy moge byc w ciazy?

Gość wedrfgthjhgfd
?

Gość anoooooooooooooo
dziecko, a rodzice wiedzą, co ty za głupoty wypisujesz...? żenada...

Gość anoooooooooooooo
normalnie debilizm się szerzy... przepraszam za dosłowność, ale wymiękam jak czytam cos takiego...

Gość wedrfgthjhgfd
dobra sama wiem ze nie powinnam byla to robic. nie potrzebuje czyjejs krytyki mam na dostatku swoja. zatem odpowiesz mi na pytanie?

Gość anoooooooooooooo
przeczytaj to, co napisałaś na wstępie, jeśli jesteś inteligentna (w co zaczynam wątpić coraz bardziej) to sama sobie odpowiesz...

Gość kawalarka
o kurwa:O

Gość MonikaDddd26
pewnie, że możesz być w ciąży :D obejrzy sobie "ciąża z zaskoczenia", może za kilka miesięcy idąc z płaskim brzuchem na mieście zaczniesz rodzić :D nie daj się zaskoczyć, pamiętaj, że czasem nawet testy nie dają 100% wyniku,

Gość kuykiuykiuliuluioipiopp
Jeśli kochałaś się w DNI NIEPŁODNE to raczej nie zostałaś ZAPŁODNIONA. A jeśli chcesz mieć pewność, to zamiast wypisywać na forum, zrób TEST CIĄŻOWY !!!

Gość sdgfgssfdgdg
test test!! :DD

dziewczyny dlaczego nie stosujecie antykoncepcji?a te które stosują dlaczego pomimo zabezpieczenia(np.w postaci pigułki)zadają głupie pytania-czy jestem w ciąży?jeśli jesteś dokładna i systematycznie bierzesz tabletki bądź na tyle jesteś rozsądna że stosujesz inną metodę antykoncepcyjną-nie martw się,nie bój w ciążę nie zajdziesz!!!!WSZYSTKO CO ROBISZ RÓB Z GŁOWĄ!!!nikt tutaj prorokiem nie jest,żeby później wiedzieć czy jesteście w ciąży!TYLE W TEMACIE!żenada!!!!