Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbngvfdghbgf

mój facet gra simsy :/ ma 23 lata

Polecane posty

Gość vbngvfdghbgf

;/

Faktycznie grubo o_O W Simsy grała moja 15-letnia siostra. I jej przeszło. Życzę Ci, żeby Twojemu facetowi też znudziło się karmienie wirtualnych ludzików.

Gość mentaI cut
a jak chce to niech gra, co wam do tego?????????

No tak bo powinien grać w krwawe nawalanki. Czy też w ogóle gry komputerowe odpadają? Nawet tetris? Ostatnio po paru latach przerwy też zaczęłam grywać i nie mam zamiaru rezygnować bo to mało dojrzałe czy coś. Ale no tak, dla dorosłych rozrywka to pewnie teatr i opera. Wyluzujcie.

ale o co chodzi? jeden gra w cs-a inny w simsy, inny z kolei oglada brazylijskei telenowele, póki nei siediz 24 przy kompie i ma czas na inne sprawy nei widze problemu :)

Gość Wiatr1000
Dziwne?? Ja mając 27 latek gram w różne gry choć nie tak intensywnie jak kiedyś. Strzelanek nie przepadam za bardzo. Lubię natomiast strategie, Assasiny i niezalezne Terraria jest swietna :D A sismy? Mam w biblioteczce choc sciagniete non legal wszystkie dodatki do 3 czesci :D To jest odprezenie choc na 2 godzinki od innych gier. Widzisz mnie diablo nie interesuje i jakies lupanki nawalanki. To dobre dla dzieci - gimbazi ktora inaczej nie potrafi sie wyladowac jak jakas siekanke wlaczyc :D Zreszta zobacz sobie Vertez.. mlodszy ode mnie a filmiki nagrywa o simsach :D Choc parioduje ;) Jakies stereotypy ;)