Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiyguyg

moje zycie to porazka jestem brzydka mam depresje

Polecane posty

Gość oiyguyg

niemam pracy wyksztalcenia ani faceta i 23 lata :O:(

Gość Suicideisgood
Tez tak mam,ale mlodsza o 6 lat.tez przegralam.

Gość oiyguyg
w twoim wieku tez tak mialam i nic sie nie zmienilo od tamtewj pory :O

Gość trudn cos wydedukowac po tym z
17 lat masz i chcesz prace? wyksztalcenie? faceta? conajwyzej mozesz chlopca miec

Gość oiyguyg
chociaz w wieku 19 lat mialam wszytko studia, prace i faceta studia zawaliłam, faceta zostawilam z powodu kompleksów a w pracy skonczyla mi sie umowa (staż)

Gość oiyguyg
i nie radze sobie z wlasnym myslami, boje sie przekroczyc tej magicznej 30 i byc juz stara babą a to juz tylko 7 lat :(

Gość oiyguyg
napiszcie cos :(

Gość duża mimi
rzuć sie z mostu

Gość Ja, w wiecznej depresji
u mnie to samo :(

Gość oiyguyg
dlaczego mamy tak przejebane? u mnie to przez wyglad , najpierw odizolowali mnie teraz odizolowalam sie sama i nic przez to nie osiagnelam anie nie osiagne :( na starosc bede sama brzydka i mieszkajaca pod mostem :(:(:(

Gość oiyguyg
i nawet na glupi internet nie bedzie mnie stac :(:(

Gość echechech
ja mam 28 niby teraz mam chłopaka od pół roku, prace... hmmm prawie- studiuję co potem to się okaże, ale ja jestem całkiem ładna tylko co z tego... powinnam być na zupełnie innym etapie życia :(

Gość wherehaveyoubeen
Mozesz zaczać nowe studia, dostac stpendium socjalne i jak powalczysz z kompleksami to kogos znajdziesz. Stara to jest kobieta w wieku 80 lat, a nie Ty. Z każdego bagna da się wyjść. Ludzie studiuą po 30, 40 stce, dlaczego ty nie mozesz? trzymaj się. Ja też uważałąm sie za brzydką i miałam depresję, ale z tego można wyść, niech motywacja będzie to, że inni potrafią.

Gość oiyguyg
tez mam wyrzuty sumienia ze za rok wszyscy juz beda studia konczyc, wychodzic za maz rodzic dzieci .. :(:(

Gość wherehaveyoubeen
nie miej wyrzutów, bo to cie tylko hamuje, jest jak jest i masz jeszcze szansę na zmianę! Z resztą, co to za sztuka wyjść za mąż, nie wiesz czy są naprawde szczęścliwi czy tylko stwarzaja takie pozory, nie patrz na innych

Gość hjklzxcvb
znam to kochana ja mam 20

Gość echechech
jak ja bym chciała mieć 20 albo 23 lata... wtedy wszystko było możliwe... teraz trochę się boje ze czas nadal biegnie tak szybko :(

Gość oiyguyg
tak ci sie tylko wydaje, ja bym chciala miec znowu 18-19 i tez moc jeszcze zmienic wszystko:(

Gość echechech
nie możesz, tak jak ja nie mogę mieć 23 :( zmian dokonać możesz tylko tu i teraz. zastanów się czego chcesz i zacznij do tego dążyć... na faceta nie pomoże, ale wykształcenie i prace w ten sposób zdobędziesz.

Gość oiyguyg
znowu boje sie porazki i to mnie ogranicza :( nie wiem co to bedzie ... a jeszcze te uplywajace lata mnie dobijają :(

Gość echechech
nie dostałam się na studia za pierwszym razem, co z moją średnią 4,8 mnie zaskoczyło... miałam na przemyślenie sprawy rok, zastanowiłam się czego naprawdę chce i teraz robię 3i stopień... może i kierunek mało przyszłościowy... ale uwielbiam naukę, marzę o pozostaniu na uczelni :)

Gość oiyguyg
to wlasciwie co w Twoim zyciu jest nie tak? studiujesz masz faceta ? dzieci bys juz chciala miec czy jak?

Gość echechech
gdybym wtedy zrezygnowała i poddała się depresji nie miałabym 5 cudownych lat studiów...3 kolejne to harówa, ale lubię to... po zerwaniu z moim ex uczelnia to było wszystko co miałam oddałam się pracy całkowicie...

Gość echechech
no niby go mam, ale on jest daleko - zwiazek na odległość i dopiero pół roku... on ma plany tam ja tu.... boje się czy uda się to połączyć a mój zegar biologiczny tyka... i patrzę na moje koleżanki, które są szczęśliwymi mężatkami i maja dzieci... chciałabym być już samodzielna, wyprowadzić się z domu... ale stypendium jest zbyt niskie żeby utrzymać się samej...